Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

About Splendor

Over Splendor

verzonnen en opgericht door 50 topmusici en hun publiek

Middenin het centrum van Amsterdam, vind je Splendor: Een club voor alle soorten muziek, verzonnen en opgericht door 50 topmusici en hun publiek. Splendor is een ontmoetingsplek, een club, een werkplek, een muzikaal laboratorium en nog veel meer.

Het idee

Een groep van ondernemende musici, componisten en kunstenaars had in 2010 een plan: investeren in een plek waar alles mogelijk is wat nergens anders kan, waar grenzeloos geëxperimenteerd kan worden en waar kunstenaars elkaar en hun publiek ontmoeten en inspireren.

De musici

Splendor wordt gerund door een groep van 50 professionele topmusici uit alle hoeken en gaten van de internationale muziekwereld. Splendor is als een tweede huis voor hen en het publiek, maar ook voor musici uit binnen- en buitenland die in Splendor willen repeteren of optreden. De vaste musici van Splendor investeerden allemaal 1000 euro en spelen jaarlijks een aantal keer voor de leden. In ruil daarvoor is het gebouw 365 dagen per jaar dag en nacht beschikbaar voor alles wat ze maar willen doen met muziek.

De leden

Het leukste onderdeel van het succes van Splendor is dat we het samen doen met de Splendorleden. Voor €100 per jaar geven de 50 Splendormusici elk jaar 50 ledenconcerten waar je als lid van Splendor gratis naar toe kan.
De Splendor ledenconcerten zijn bij uitstek de momenten dat leden en musici elkaar spreken en dat er nieuwe plannen worden beraamd om Splendor nog leuker te maken.

Eerstvolgende concert in Splendor:

Start in Splendor: No Tomorrow
Start in Splendor: No Tomorrow
Lidy Blijdorp cello Vasile Nedea cimbaal, accordeon Julien Brocal piano Bram van der Vlugt vertellerCelliste Lidy Blijdorp presenteert een conc[...]