The Stolz Quartet in Splendor

The Stolz Quartet in Splendor

Concert en CD-presentatie
woensdag 26 februari 2014

aanvang

aanvang: 
20:30

Voorverkoop

Voorverkoop: 
€ 17.50

Kaarten aan de deur

Kaarten aan de deur: 
€ 17.50

Splendorleden

Splendorleden: 
€ 12.50

Studenten (op vertoon van collegekaart)

Studenten (op vertoon van collegekaart): 
€ 5.00

“Het is onze hartstochtelijke overtuiging dat hedendaagse muziek in staat is veel meer mensen te raken dan gedacht werd.”

THE STOLZ QUARTET is ontstaan uit een droom, uit de passie en overtuiging dat het mogelijk is klassieke muziek en hedendaags muziek(theater) zo te presenteren dat het voor de luisteraar, toeschouwer én muzikant een onvergetelijke en verbindende ervaring oplevert.
The Stolz Quartet presenteert op 26 februari met een spetterend concert in Splendor de nieuwste cd: ‘Nederlandse Grootmeesters en hun inspiratie’.
“Een geweldig programma waarin wij nieuwe werken van beroemde Nederlandse componisten spelen, de inkt is nog nat en de stukken zijn speciaal voor ons geschreven.
Daarnaast hebben deze grootmeesters beroemde werken van door hen bewonderde componisten gearrangeerd voor ons” , aldus Marieke Schut, hoboïste en aartistiek leider van The Stolz.
De vier dames van The Stolz hebben veelvuldig gewerkt met Caecilia Thunnissen, staging, en Jan Boiten, licht, om dit concert ook visueel tot een feestje te maken.

 
Werken van: Theo Verbey, Klaas de Vries, Rob Zuidam, Alexander Scriabin en Maurice Ravel.