Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Pitou Nicolaes

Tickets

Programma

“Sinds oktober 2016 hoor ik bij de ‘Jonge Honden’ van Splendor. Dat vind ik een goede omschrijving, zo voel ik mij ook. Ik heb ontzettend veel zin om met Splendor en iedereen die daarbij hoort kennis te maken.”

Pitou Nicolaes (1993) is een Amsterdamse songwriter en zangeres.
Ze begon met zingen bij het klassieke Nationaal Kinderkoor, en studeert nu aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Allebei de kanten van de stem zijn nog altijd vertegenwoordigd.

Onder de naam ‘Pitou’ speelt ze haar eigen nummers, op gitaar, versterkt door 2 backing vocals. In deze composities hoor je zowel haar interesse in folk- als klassieke muziek. Haar debuutalbum verscheen in september 2016. 3voor12 schreef hierover: “kippenvel gegarandeerd”.

Ze is echter ook actief als lid van het Kobra Ensemble, een jong ensemble van 6 vrouwen. Het Kobra Ensemble zingt verschillende soorten a capella muziek, van volksmuziek tot klassiek, en werkt samen met regisseuse Jorinde Keesmaat om de grens tussen concert en theater op te zoeken. Kobra zong o.a. in Het Concertgebouw en op het Serenade Choir Festival in Washington DC.

www.pitoumusic.com
www.kobraensemble.nl

Pitou in Splendor:

Op dit moment geen concerten