Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Splendor Kids

Splendor Kids

Voor peuters, kleuters, jongens en meisjes van 0 tot 16 jaar!

Splendor Kids organiseert muzieklessen, concerten en workshops voor kinderen in het Splendorgebouw midden in het centrum van Amsterdam.

De musici van Splendor zetten de deuren van hun muziekgebouw graag wagenwijd open voor kinderen: bij alle activiteiten zijn de musici zeer betrokken. Zo worden er bijna wekelijks repetities van musici in het gebouw bezocht en ontwikkelen enkele musici nieuwe kindervoorstellingen in Splendor.

SplendorKinderKoor

Bij het SplendorKinderKoor is dè plek in hartje Amsterdam waar zingend wordt gemaakt en makend wordt gezongen door kinderen tussen 6 en 14 jaar oud. Naast een brede muzikale, vocale opleiding wordt aandacht besteed aan spel en beweging. Onder leiding van Splendormuzikant Emma Rekers.
Lees meer over SplendorKinderKoor ➞

Muzieklessen

Op woensdag en vrijdag verandert Splendor in een muzikale leeromgeving voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Onder leiding van Iris Oltheten ontdekken de kinderen het muziekmaken op speciale instrumenten, gemaakt door Tutti Timbri. De groepen duiken af en toe het Splendor-gebouw in en nemen een kijkje bij de ensembles die in Splendor repeteren.
Lees meer over Muzieklessen ➞

Toekomstorkest

Bij het Splendor Toekomstorkest staan improviseren en componeren centraal. Kinderen tussen 6 en 14 jaar, die tenminste 1 jaar op muziekles zitten komen in de schoolvakanties samen om nieuwe muziek te schrijven. Alle instrumenten, inclusief zang, zijn welkom om onder leiding van Diamanda Dramm, Maaike van der Linde en Iris Oltheten te componeren en te improviseren. Elk vakantieproject wordt afgesloten met een concert in Splendor!
Lees meer over het Toekomstorkest ➞

Kinderconcerten

Peuters, kleuters, jongens en meisjes van alle leeftijden, in Splendor wordt er prachtige muziek gemaakt voor iedereen. Van concerten tot muziektheater, van meezingen en dansen tot aandachtig luisteren, voor iedereen is er wat wils. De Splendormuzikanten laten het graag zien en horen. En achteraf staan de muzikanten klaar om alle muzikale vragen van de kinderen te beantwoorden!
Lees meer over Kinderconcerten ➞