Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

5 jaar Splendor
Feest op het Uilenburgereiland

5 jaar Splendor
Feest op het Uilenburgereiland

5 jaar Splendor
Feest op het Uilenburgereiland

21, 22 & 23 september 2018

Tickets

21, 22 & 23 september 2018

Facebookevenement

Plaats in agenda

Programma

In september bestaat Splendor vijf jaar en dat willen wij dolgraag vieren met onze leden, vrienden, de eilandbewoners en alle muziekliefhebbers. Drie dagen lang klinkt er muziek dwars door alle stijlen heen op bekende en onbekende plekken op het eiland en vanaf het water:


Vrijdag 21 sept: Botenparade 
25 Topmusici varen op 8 boten in een parade van miniconcerten rond het Uilenburgereiland. Het publiek kan vanaf de mooiste kades luisteren en kijken naar optredens die ‘typisch Splendor’ zijn: een kopertrio onder leiding van tubavirtuoos Dave Kutz of stevige powerpop van Ciao Lucifer, waarachter Marnix Dorrestein en Willem Wits schuilgaan. En veel meer.

Zaterdag 22 sept: Concerten in Splendor en Openluchtconcert 
’s Avonds komen alle stijlen van Splendor aan bod in een openluchtconcert op het het terrein van voormalig Dienst Publieke Werken met in totaal meer dan 50 musici, die te horen zijn vanaf balkons, op daken, vanuit een raam en twee podia. Op het programma: een vergeten juweel uit de geschiedenis van de barokopera, maar ook de zomerfestivalhit ‘Dolly Parton’. En iets eigenzinnigs met David Dramm, countrymuziek en Burt Bacharach.

Zondag 23 sept: 45 Huiskamerconcerten 
Op deze laatste dag laat Splendor in huiskamers van omwonenden en bedrijfspanden unieke combinaties tot leven komen. Wat slagwerker/componist Bart de Vrees gaat doen in de lokale metaalwerkplaats kan niet anders dan verrassend zijn, maar niet minder verrassend dan wat Nora Fischer samen met Tony Roe en duo Maarten Ornstein (basklarinet) en Mike Fentross (theorbe, vihuela) laten klinken. Allemaal samenwerkingen die in Splendor rond het koffiezetapparaat zijn ontstaan.


Meer informatie over het programma is binnenkort hier te vinden.

Wil je nu al op de hoogte gehouden worden van het jubileumfeest? Bekijk dan hier het Facebookevenement.

Stuur voor vragen een mail naar info@splendoramsterdam.com

Wij kijken ernaar uit om dit met jullie te vieren!!

De 50 Splendor-musici

Mail dit concert


Submit
Mail dit concert


Submit