LOADING
Wo. 9 januari 2019 – 15:00 Koop tickets
09/01

SplendorKinderKoor (6-8)

Zingen en maken. Voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar

Schrijf je nu in voor de zevende editie van het SplendorKinderKoor!

SplendorKinderKoor is dé plek in hartje Amsterdam, waar zingend wordt gemaakt en makend wordt gezongen. Naast een brede muzikale, vocale opleiding wordt aandacht besteed aan spel en beweging.

Bij SplendorKinderKoor leer je spelenderwijs goed en zuiver zingen. Plezier maken staat centraal terwijl we toewerken naar een toonmoment aan het einde van de reeks workshops. Daarbij zijn vrienden en vriendinnen van harte welkom!
Zingen bij het SplendorKinderKoor betekent dat je naast zanger ook maker, componist, acteur en danser kunt zijn. Hoe we dat doen? We vertellen met klank en muziek een verhaal; leren liederen, maar maken ze ook. Bijvoorbeeld door te onderzoeken welke geluiden en melodieën een warme dag aan het strand oproept of wat er gebeurt wanneer je een woord uitrekt, herhaalt, in canon zingt of omkeert. Altijd vanuit wat er op dat moment voor jou belangrijk is. En hoe je, door goed te luisteren, de muziek op verschillende manieren kunt laten klinken. Dat doe je niet alleen met je stem, maar met je hele lijf. Wat kan je in je eentje, wat kan je maken met een groep?
Daarnaast brengen we regelmatig een repetitie bezoek bij de andere 50 Splendor musici.

De nieuwe workshops starten weer op 9 januari!
Het SplendorKinderKoor staat onder leiding van Emma Rekers. Emma werkt als freelance artistiek / muzikaal leider, voor onder andere Nationale Opera, Het Concertgebouw Amsterdam en Musica. Ook is er een samenwerking met het Conservatorium van Utrecht waardoor studenten stage kunnen lopen.
Zij weet steeds tot hele mooie resultaten te komen. En werkt op een ontdekkende, onderzoekende en experimenterende manier om muziek verrassend te verbeelden.

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met Emma via: koor@splendoramsterdam.com

Data:

Januari: 9, 16, 23, 30
Februari: 6, 13, 27
Maart: 6, 13, 20, 27
April: 3
Mei: 8, 15, 22, 29
Juni: 5, 12, 19, 26

Tijd:

15:00 tot 16:00

Tickets

Deurticket € 250.00
Voorverkoop € 250.00
Leden € 200.00
Bestel