LOADING
Do. 14 maart 2019 – 20:30
14/03

Christian Doepke Trio feat. Bob Sheppard

Albumpresentatie Patience

Pianist, componist en beeldend kunstenaar Christian Doepke bracht begin 2018 zijn album Patience uit met als ‘featured artist’ Bob Sheppard. Christians composities verbinden lyrische, impressionistische klanken, groove- en jazz elementen en creëren een homogene en eigen stijl, die de Europese en Amerikaanse muziekcultuur laten versmelten. De Amerikaanse multi-instrumentalist Bob Sheppard heeft met vele groten het podium en de studio gedeeld: Chick Corea, Herbie Hancock, Peter Erskine, Joni Mitchell, Steely Dan en Stevie Wonder.

Het album kon op goede pers rekenen: 'Patience is een album dat zeker boven het maaiveld uitsteekt. De muziek op Patience is solide, zelfs extreem solide. Er zijn geen excessen te vinden, de principes zijn modaal, verpakt in eersteklas vakmanschap. De details, de zoektocht naar diepte van de vier muzikanten, maken van Patience een interessant album', aldus Rinus van der Heijden op Jazznu.com.

En uit Magazine Muziekwereld: 'Doepke’s uitstekende pianospel en de speelsheid van zijn kwartet tonen opnieuw aan dat goede jazzmuzikanten perfect in staat zijn om persoonlijke ervaringen uit te drukken. Als luisteraar begrijp je precies wat Christian Doepke met beeldspraak en muziek wil zeggen. Een meesterlijke inspanning'.

Tiijdens het optreden zullen er ook slideshows met artwork van Christian te zien zijn.

Christian Doepke piano, compositie, visuals & artwork
Bob Sheppard saxofoon
Jasper Somsen bas
Jasper van Hulten drums