LOADING
Do. 3 oktober 2019 – 20:00
Michael Moore
presenteert:
03/10

Giuseppe Campisi Sextet | Michael Moore Trio with Jesse van Ruller & Giuseppe Campisi

A Traveler Point of View

Akoestisch en elektrisch bassist, componist en arrangeur Giuseppe Campisi groeide op het platteland van Sicilië. In een klein dorp met merendeels boeren koos Giuseppe voor muziek. Een reis die hem naar de Verenigde Staten, Amsterdam en Barcelona bracht en die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Je kunt de jongen uit Sicilië halen, maar je kunt Sicilië niet uit de jongen halen. Dit is duidelijk te zien in de muziek van Giuseppe, waarvan de muziek schittert met Siciliaanse kleuren te midden van andere duidelijke invloeden als jazz en vrije geïmproviseerde muziek, evenals rock en grunge uit de late jaren 90.

Tijdens zijn reis heeft Giuseppe zich bewezen als talentvol componist die fungeert als een katalysator voor zijn omgeving. De band van Giuseppe bestaat uit zes muzikanten uit vijf verschillende landen: José Soares (altsax) uit Portugal, Lucas Martínez (tenorsax) and Lluís Naval (drums) uit Catalonia, Teis Semey (gitaar) uit Denemarken, Youngwoo Lee (piano) uit Zuid Korea, en natuurlijk hijzelf (contrabas) uit Sicilie.

Voor de pauze zullen Giuseppe, Michael Moore, en speciaal gast Jesse van Ruller, in trio stukken van Moore en uit het 'Great American Songbook' spelen.

Michael Moore Trio
Michael Moore - klarinet, altsax
Jesse van Ruller - gitaar
Giuseppe Campisi - bas

Giuseppe Campisi Sextet
José Soares - altsax
Lucas Martínez - tenorsax
Teis Semey - gitaar
Youngwoo Lee - piano
Giuseppe Campisi - contrabas
Lluís Naval - slagwerk