LOADING
Ma. 27 januari 2020 – 20:30
presenteert, Marije Nie
27/01

Musicality of Movement

Be the Music, performance en open jam

Musicality of Movement met Virág Dezső en Marije Nie, gevolgd door een open jam session voor musici, dansers en andere performers.

Zangers van de klassieke zang afdeling van het Conservatorium van Amsterdam, MAPA en diverse muzikanten presenteren vanavond een concert vanuit de 'Musicality of Movement' training van Virag Deszo. Deze groep studenten heeft minstens drie jaar samen gewerkt, met als doel "niet de muziek volgen, maar de muziek zijn".

In de performance creëren de zangers en muzikanten een poëtisch landschap van poëtische abstractie, waar de zang zich vermengt met bewegingen en de ritmes van voeten en drums.

Musicality of Movement van Virag Deszo
De MoM-benadering zoals die nu is, is volledig ontwikkeld en uitgewerkt door Virág Dezső. Het doel is om een hoog niveau van fysiek begrip te bereiken vanuit een theatraal gezichtspunt en de relatie tussen lichaam en geest in evenwicht te brengen. Ze is voortdurend op zoek naar de transformatie en opname van elementen uit verschillende trainingstechnieken, omarmd door essentiële mime-principes.

Haar specifieke proces creëert een basis voor het onderzoeken van muzikaliteit op een fysieke manier door acties, bewegingen in relatie tot ademhaling, energie, ruimte, tijd en geluid, versterkt door improvisatie.

Virág Dezső wordt vaak door muzikanten gevraagd om te helpen bij het verbeteren van hun muziekinterpretatie, podiumpresentatie en fysieke uitvoeringskwaliteit. Ze begeleidt theatrale / muziekperformanceprocessen en maakt naast haar solowerk ook muziektheaterproducties.

Studenten Klassiek Vocaal, Conservatorium van Amsterdam
Virág Dezső - direction
Marije Nie - tapdans
Erik Kooger - drums
& TBA

https://www.musicalityofmovement.com

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!