LOADING
Wo. 8 januari 2020 – 16:15
08/01

SplendorKinderkoor (9-13 jaar)

Zingen en maken. Voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar.

De nieuwe workshops starten weer op woensdag 8 januari. Schrijf je nu in voor de negende editie van het SplendorKinderKoor!

SplendorKinderKoor is dé plek in hartje Amsterdam, waar zingend wordt gemaakt en makend wordt gezongen. Naast een brede muzikale, vocale opleiding wordt aandacht besteed aan spel en beweging.

Bij SplendorKinderKoor leer je spelenderwijs goed en zuiver zingen. Plezier maken staat centraal terwijl we toewerken naar een toonmoment aan het einde van de reeks workshops. Daarbij zijn vrienden en vriendinnen van harte welkom! Zingen bij het SplendorKinderKoor betekent dat je naast zanger ook maker, componist, acteur en danser kunt zijn. Hoe we dat doen? We vertellen met klank en muziek een verhaal; leren liederen, maar maken ze ook. Bijvoorbeeld door te onderzoeken welke geluiden en melodieën een warme dag aan het strand oproept of wat er gebeurt wanneer je een woord uitrekt, herhaalt, in canon zingt of omkeert. Altijd vanuit wat er op dat moment voor jou belangrijk is. En hoe je, door goed te luisteren, de muziek op verschillende manieren kunt laten klinken. Dat doe je niet alleen met je stem, maar met je hele lijf. Wat kan je in je eentje, wat kan je maken met een groep? Daarnaast brengen we regelmatig een repetitie bezoek bij de andere 50 Splendor musici.

Samen met Emma
Het SplendorKinderKoor staat onder leiding van Emma Rekers. Emma werkt als freelance artistiek / muzikaal leider, voor onder andere Nationale Opera, Het Concertgebouw Amsterdam en Musica. Zij weet steeds tot hele mooie resultaten te komen. En werkt op een ontdekkende, onderzoekende en experimenterende manier om muziek verrassend te verbeelden.

Meedoen!

De cursus bestaat uit 17 lessen en kost €212,50, de broertje-zusje kortingsprijs is €187,50. Kinderen van Splendorleden betalen €187,- (en zingt jouw broer of zus ook graag, mail dan naar emma@splendoramsterdam.com voor de speciale broertje/zusje korting voor Splendorleden!).
De sessies vinden plaats in Splendor op woensdagmiddag van 16:15 tot 17:15u.

Eerste sessie(s) gemist? Tijdens de cursus instappen is mogelijk. Neem daarvoor contact op met Emma via koor@splendoramsterdam.com.

Datums in voorjaar 2020:

Januari: 8, 15, 29
Februari: 5, 26
Maart: 4, 11, 18, 25
April: 1, 8, 22
Mei: 13, 20
Juni: 3, 10, 17

Tijd:

Woensdag 16:15 tot 17:15 uur.
Leeftijd: 9-13 jaar

Vragen?

Neem contact op met Emma via koor@splendoramsterdam.com.