LOADING
Zo. 19 april 2020 – 12:00  
Anne La Berge
presenteert:
19/04

Flutes in Wolfe's Clothing

Wereldpremière van nieuw werk van Julia Wolfe

Flutes in Wolfe's Clothing is een speciaal project gericht op de wereldpremière van een nieuw werk voor 12 fluiten van Julia Wolfe, een van de meest erkende componisten van de Verenigde Staten.

Julia Wolfe is momenteel een van de meest onderscheiden componisten uit de Verenigde Staten. Pulitzer-prijswinnaar, MacArthur Fellow, noem maar op, ze heeft veel prestigieuze compositieprijzen in de Verenigde Staten gekregen. Ze is een van de oprichters van het Band on a Can-collectief en haar muzikale inspiratie komt nog steeds uit folk-, klassieke- en rockgenres, waardoor ze een moderne gevoeligheid krijgen en tegelijkertijd de muren tussen hen afbreken.

Uitgevoerd door de fluit studenten van Aldo Baerten van het Utrechts Conservatorium, met Splendor artiest Anne La Berge en gasten fluitist / componist Ned McGowan.

De werken van Anne La Berge en Julia Wolfe zijn opdrachten van de National Flute Association in de Verenigde Staten. Conduits (2018) van Anne La Berge was een opdracht voor de Lifetime Achievement Award voor Nederlanse fluitbouwer Eva Kingma het nieuwe stuk is een opdracht voor 2020.

Programma:
Julia Wolfe - new piece
Ned McGowan - Naruto Strait
Anne La Berge - Conduits
Anne La Berge - Rough Diamond

Bekijk deze trailer van Julia Wolfe's indrukwekkende werk Fire in My Mouth met de New York Philharmonic en Jaap van Sweden:

Ned McGowan - fluiten
Anne La Berge - fluiten
Fluitstudenten van Aldo Baerten van het Utrechts Conservatorium

Tickets

Leden (gratis ticket) € 0.00
Leden (kortingsticket) € 10.00
Deurticket € 15.00
Voorverkoop € 12.50
Studenten (alleen deurverkoop) € 5.00
CJP/Stadspas € 10.00