LOADING
Di. 18 augustus 2020 – 20:00
Marc Alberto presenteert:
18/08

Hard To Draw (20:00u)

Sax en sax en bas improviseren en componeren

Tot onze spijt moeten we meedelen dat het concert van Hard to Draw vanavond niet door kan gaan.

Marc Alberto schrijft:
"In verband met Corona-voorzorg kan een van de muzikanten, plotseling en onverwachts, niet afreizen vanuit Duitsland. Men is in ons buurland vrij met grondig contactonderzoek en het is gebleken dat één van ons de afgelopen dagen in contact was met een positief getest iemand.
We wachten een test af, dat duurt ongeveer een dagje en gaan er vanuit dat alles oké is, iedereen voelt zich kerngezond. Maar totdat er een testuitslag is lijkt het ons verstandig, voor de publieke en onze eigen gezondheid, om niet te reizen of samen te performen. Vervanging is helaas geen optie op deze korte termijn, maar het concert zal worden verplaatst naar een nader te noemen datum, houd onze nieuwsbrief in de gaten."

Zonder akkoordinstrument en zonder drums, maar met een voorliefde voor warme verfijnde klanken en geïmproviseerd contrapunt, baant het internationale trio HTD zich een weg door spontane suites. Keulse musici Florian Herzog (kontrabas), Sebastian Büscher (tenor saxofoon) en kersverse Splendor 'Jonge Hond' Marc Alberto (alt saxofoon) improviseren al sinds 2011 samen rondom eigen composities. Na een korte pauze van een aantal jaar werkt het trio dit jaar in Splendor aan geheel nieuw programma — waar u deze avond voor het eerst binnen mag spieken! Denk aan: Kamermuziek, Minimal, Neue Musik, Cool Jazz, Contemporary Impro

Met: Florian Herzog (DE, contrabas), Sebastian Büscher (DE, tenor saxofoon) en ' Marc Alberto (alt/bas saxofoon)
Klink bijna als: Kamermuziek, Minimal, Neue Musik, Cool Jazz, Contemporary Impro

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!