LOADING
Do. 10 december 2020 – 20:00
Felix Schlarmann
presenteert:
10/12

Dialogues - Felix Schlarmann & Modar Salama met MAN || CO (20:00u)

Arabische percussie, slagwerk en sound effects ontmoeten moderne dans (Try-out concert)

Felix Schlarmann & Modar Salama nodigen voor een eerste ontmoeting danscollectief MAN || CO uit voor een geïmproviseerd concert - Arabische percussie, slagwerk en sound effecten ontmoeten moderne dans (Try-out concert)

Felix Schlarmann en Modar Salama zitten met hun project DIALOGEN midden in een verkennend traject dat is gebaseerd op experiment, onderzoek en ontwikkeling van ritme en klank. In Amsterdam kruisten hun wegen en de 'klik' die er meteen op menselijk en muzikaal vlak ontstond was voor beiden bijzonder. Genoeg aanleiding om samen verder te gaan en om de combinatie van ritmes en klanken van traditionele Arabische percussie-instrumenten met die van de drums te onderzoeken. Met elektronica en sound-effecten op percussie én drums wordt het geheel naar het ‘nu’ gehaald; de instrumenten van de twee spelers versmelten tot een nieuwe klankwereld.

Waar deze muzikale reis naar toe moet gaan is nog niet bekend. This is only the beginning... De spontane ontmoeting met danscollectief MAN || CO gooit het roer misschien naar een volledig nieuwe kant om.Arabische percussie, slagwerk en sound effects ontmoeten moderne dans (Try-out concert)

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!