LOADING
Vr. 13 augustus 2021 – 20:30 Koop tickets
13/08

De Vrijdagavonden van Splendor - Vrijdag de 13e

Duo voor één Dag: Marnix Dorrestein & Michiel Weidner (deel 2)

Songwriter gitarist Marnix Dorrestein en cellist Michiel Weidner besloten na hun gestreamde vrijdagavondconcert op 13 november 2020 voortaan elke Vrijdag-de-13e samen te komen.

Vrijdag-de-13de
Michiel & Marnix gaan als allitererend duo op zoek naar bijgeloof in muziek. In de klassieke muziek bestaat de ‘Curse of the Ninth’; sinds Beethoven’s 9de tart je met het schrijven van een negende symfonie het lot. In de popmuziek bestaat de 27-club met sterren als Jimi Hendrix, Kurt Cobain en Amy Winehouse. Zij lieten het leven op hun 27ste. Verwacht een gevarieerd muzikaal programma, intieme arrangementen en triviale tips voor een gelukkig muziekleven. Fingers crossed!

De Vrijdagavonden van Splendor
We zijn heel blij dat we sinds oktober een lang gekoesterde wens in vervulling hebben zien gaan, een vaste clubavond: de Vrijdagavond van Splendor. Iedere vrijdag komen twee Splendormusici bij elkaar. Na een dag repeteren in Splendor presenteren zij ’s avonds hun programma heet van de naald.

Dit gebeurt in Splendorstijl: twee musici die niet eerder een programma samen maakten en waarvan de instrument-of genre combinatie niet voor de hand ligt zoeken elkaars muzikale raakvlakken en vormen samen een Duo voor één Dag. Dit levert prachtige, unieke en zeer bijzondere samenwerkingen op.

Vanavond spelen Marnix Dorrestein & Michiel Weidner een reprise van hun vrijdagavondconcert van 13 november 2020. Vast met nieuw repertoire.

De editie van 20 november en alle andere edities van de Vrijdagavonden tot nu toe staan op ons youtubekanaal (www.youtube.com/user/podiumsplendor/playlists). Bekijk ze allemaal!

De Vrijdagavonden van Splendor zijn mede mogelijk dankzij een gulle bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Kickstart Cultuurfonds.

DIT CONCERT (van ± 45 min.) KAN JE LIVE VOLGEN VIA EEN LIVE STREAM
KLIK OP DE KNOP HIERONDER.

Je kunt HIER een bijdrage geven voor deze livestream.

Tickets

Leden Gratis
Ticket € 10.00
Of word nu lid! Ruim 100 concerten per jaar, betaal per maand: € 9.99
Nieuwe bezoeker (buurtflyer) € 0.00
Bestel Bestel ledenticket