LOADING
Vr. 13 augustus 2021 – 20:30
13/08

De Vrijdagavonden van Splendor - Vrijdag de 13e (LIVE&STREAM)

Duo voor één Dag: Marc Alberto & Michiel Weidner (deel 2)

Marnix Dorrestein en Michiel Weidner besloten na hun gestreamde vrijdagavondconcert op 13 november 2020 voortaan elke Vrijdag-de-13e een concert gegeven. Maar Marnix kon toen nog niet voorzien dat hij in augustus op tournee zou gaan. Marc Alberto durft het aan hem te vervangen...

Vrijdag-de-13de
Michiel & Marc gaan als allitererend duo op zoek naar bijgeloof in muziek. In de klassieke muziek bestaat de ‘Curse of the Ninth’; sinds Beethoven’s 9de tart je met het schrijven van een negende symfonie het lot. In de popmuziek bestaat de 27-club met sterren als Jimi Hendrix, Kurt Cobain en Amy Winehouse. Zij lieten het leven op hun 27ste. Verwacht een gevarieerd muzikaal programma, intieme arrangementen en triviale tips voor een gelukkig muziekleven. Fingers crossed!

De Vrijdagavonden van Splendor
We zijn heel blij dat we sinds oktober een lang gekoesterde wens in vervulling hebben zien gaan, een vaste clubavond: de Vrijdagavond van Splendor. Iedere vrijdag komen twee Splendormusici bij elkaar. Na een dag repeteren in Splendor presenteren zij ’s avonds hun programma heet van de naald.

Dit gebeurt in Splendorstijl: twee musici die niet eerder een programma samen maakten en waarvan de instrument-of genre combinatie niet voor de hand ligt zoeken elkaars muzikale raakvlakken en vormen samen een Duo voor één Dag. Dit levert prachtige, unieke en zeer bijzondere samenwerkingen op.

Vanavond spelen Marc Alberto & Michiel Weidner.

De editie van Michiel met Marnix op de vorige vrijdag de 13e (november 2020) en andere edities van de Vrijdagavonden staan op ons youtubekanaal (https://splendoramsterdam.com/livestreams). Bekijk ze allemaal!

De Vrijdagavonden van Splendor zijn mede mogelijk dankzij een gulle bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Kickstart Cultuurfonds.

DIT CONCERT KAN JE OOK LIVE VOLGEN VIA EEN LIVE STREAM, het concert verschijnt hieronder
Je kunt HIER een bijdrage geven voor deze livestream.

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!