LOADING
Do. 25 februari 2021 – 20:00
Tatiana Rosa
presenteert:
25/02

QueerAble In/stabilities - STREAM

Performatieve ontmoeting

(Sonic Iteration of) QueerAble In / Stabilities

QueerAble In / stabilities is een performatieve ontmoeting. Interactie met het publiek is dan ook een belangrijk onderdeel van deze voorstelling. Vanwege het feit dat we op 25 februari geen live publiek in huis kunnen hebben, hebben we besloten om een sonische iteratie van QueerAble In / stabilities met jullie te delen. Dit is een vooraf opgenomen evenement dat dezelfde dag om 20.00 uur live wordt gestreamd.
We hopen in de nabije toekomst deze performatieve ontmoeting opnieuw te doen met publiek in de zaal!


Subjectiviteit is onderhevig aan processen van in/stabiliteit met het normlichaam, de normbeweging, de normmoraal (…). Een proces dat continu wordt versterkt door een kritische, waarnemende blik. Toegeven aan de kwetsbaarheid van dit conflict de/stabiliseert hetero normatieve en hegemonische narratieven.

QueerAble in/stabilities is een performatieve ontmoeting waarin afwijkende belichamingen worden getransformeerd in geluid door een draadloze electro-akoustische omvormer die aan het lichaam wordt vastgemaakt. De daaruit voortkomende (de)compositie van geluidslagen wordt op zijn beurt weer vervormd door de biometrische data van andere aanwezige lichamen.

Angelo Custódio: concept en performance
Tatiana Rosa: concept en live elektronische manipulatie van geluid
Michele Abolaffio: technische ondersteuning en ontwikkeling van de interface
Arthur Guilleminot: ontwerpontwikkeling en wearables
Dit project wordt ondersteund door Mondriaan Fonds.