LOADING
Zo. 3 oktober 2021 – 19:30 Koop tickets
Emily Beynon
presenteert:
03/10

Franse Miniaturen

Het Artist Pianoduo: Inès Costales & Martje van Damme

Het Artist Pianoduo speelt op zondag 3 oktober het programma "Franse miniaturen" in Splendor. In dit programma komen Franse miniaturen als 'Ma mère l'oye' en 'Le Petit Suite' aan het licht. Een afwisselend programma met werken voor zowel solo piano, quatre-mains als pianoduo.

Het Artist Pianoduo ontstond in 2018. De Spaanse pianiste Inès Costales en de Nederlandse pianiste Martje van Damme ontmoetten elkaar tijdens de wekelijkse groepslessen van David Kuyken. Met hun programma 'Franse miniaturen' brengen ze Franse pareltjes ten gehore van o.a. Poulenc, Ravel en Debussy waarbij sprookjes en fantasievolle verhalen worden verteld. Het duo heeft inmiddels op meerdere locaties in Nederland concerten gegeven waaronder het Herman van Veen centrum in Soest en het Concertgemaal in Amsterdam. Ook geven ze regelmatig concerten binnen de Stichting Muziek in Huis.

Met een voorliefde voor Frans repertoire willen ze het publiek meenemen en de schoonheid van dit repertoire ten gehore brengen. Een duidelijke thematiek en muzikale cohesie is een voorwaarde voor hun repertoirekeuze.

Inès Costales & Martje van Damme piano

Tickets

Ticket €10.00
Leden (kortingsticket) €8.50
CJP/Stadspas €8.50
Studenten €5.00
Actieticket Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!