LOADING
Zo. 24 oktober 2021 – 20:30 Koop tickets
Splendor presenteert:
24/10

Overalls

Splendorcomposities geschreven voor iedereen

Splendorcomponisten vertellen over en werken aan hun composities, die worden uitgevoerd door Splendormusici samen met vrijetijdsmusici. Een buitenkans om meer te weten te komen over nieuwe muziek.

Kom luisteren naar dit bijzondere project: 16 Splendorcomponisten schreven elk een splinternieuw stuk. Deze stukken zullen worden ingestudeerd en uitgevoerd door (amateur)musici, met hulp van Splendor musici. Op zondag 10 oktober is het presentatieconcert van de eerste groep musici.

Wij noemen ons project ‘Overalls’ omdat alle stukjes voor vrije bezettingen zijn geschreven en dus ‘overal’ door iedereen in alle mogelijke instrumentale combinaties gespeeld kunnen worden. Maar ook omdat de stukken informeel en leuk zijn om te spelen – geen strakke broek maar ‘overalls'. Bovendien: ieder spelniveau is welkom.

Voor dit project ontvangt Splendor een genereuze donatie van een anonieme mecenas die hiermee twee doelen wil ondersteunen: het creëren van nieuwe muziek voor amateurs én uiteraard Splendor zelf.

Tickets

Leden Gratis
Ticket €16.50
CJP/Stadspas/Studenten €9.50
Nieuwe bezoeker (buurtflyer) Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!