LOADING
Ma. 25 oktober 2021 – 20:00 Koop tickets
Oene van Geel
presenteert:
25/10

Changing Landscapes (LIVE & STREAM)

Avontuurlijke kamermuzikale jazz

Nieuwe muziek die beweegt van kamermuziek en grootstedelijke jazz naar filmische vergezichten. Zoals Rinus van der Heijden in jazznu.com verwoordde: "Was dit klassieke muziek, was het jazz, was het kamermuziek, was het wereldmuziek? Het antwoord is simpel: het was alles en dit trio creëerde een ongrijpbaar concept. Dat kreeg onder je huid, zodat je het als cadeau mee naar huis kunt nemen en je gedachten er dagenlang op kunt laten drijven."

Oene van Geel (altviool, zang / cajon), Pau Sola Masafrets (cello / zang) en Philipp Rüttgers (piano) houden ervan om uitdagende composities uit te voeren en daar doorheen te improviseren. Ze gebruiken een breed scala aan verschillende invloeden en lijmen deze aan elkaar met hun unieke geluid van een klassiek kamertrio, jazztrio of een hedendaags ensemble.

Het komt allemaal neer op het unieke onderscheidende vakmanschap dat elk van hen door de jaren heen heeft ontwikkeld in combinatie met hun zeer sterke drang om te communiceren en te improviseren, samen op zoek naar het onbekende moment van de waarheid. Een echt lonende ervaring voor het publiek dat graag verrast en voor de gek gehouden wordt.

Alle drie de muzikanten wonen in de metropoolregio Amsterdam, ontvingen talloze onderscheidingen en compositiebeurzen en maken deel uit van de brullende jazz-, improvisatie- en theaterscene in Nederland.

“Top trio schildert met adembenemende klanken” en “….de uitvoering onderscheidde zich door het vakmanschap en de eindeloze fantasie van de drie muzikanten.”, JAZZNU 2021 - Rinus van der Heijden

“…een concert van drie top improvisatoren!” en “communicatie vindt plaats op topniveau en het resultaat heeft vaak het karakter van een soort complexe dans”, Jazzenzo 2021 - Cyriel Pluimakers

Oene van Geel - altviool/cajon/zang
Philipp Rüttgers - piano
Pau Sola - cello/zang

Tickets

Leden Gratis
Ticket €16.50
CJP/Stadspas/Studenten €9.50
Nieuwe bezoeker (buurtflyer) Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!