LOADING
Za. 20 november 2021 – 20:00
Maya Felixbrodt presenteert:
20/11

Léonore Boulanger Trio + Ell Sol and Strings

Kosmische nacht met Leonore Boulanger trio (Paris) en de catalaanse songwriter Ell Sol & Strings

Een dubbel kosmische nacht vol nieuwe muzikale frequencies met het veel geprezen Parijse Leonore Boulanger Trio en de Catalaanse songwriter Ell Sol & Strings. Een unieke ontmoeting van abstracte muziek waar folk en chanson worden verheven naar een nieuwe klankwereld van woorden, gedichten en een enorme intensiteit, als een collage reizend in een achtbaan zonder einde. Een explosieve en eenmalige ervaring, mis het niet!

Léonore en haar band zijn dichters, zangers en muzikanten wiens opnames, onder de meest originele ooit, de franse chanson verpulveren, jazz vervormen en primitieve muziek als kandisky tot een ultra-violet hinkelspel omtoveren.

LÉONORE BOULANGER TRIO
Leonore Boulanger - Zang en objecten
Jean Daniel Botta - Gitaar en zang
Laurent Sériès - percussie

Ell Sol (‘hij alleen’) is Joan Mena, een muzikant, performer en componist uit Barcelona. Zijn laatste album Nou Principi (‘nieuw begin’) kwam twee jaar geleden uit maar lijkt in deze tijd steeds relevanter. Samen met Miriam den Boer, Maya Felixbrodt en Pau Sola is zijn muziek uitvergroot tot een akoestisch kamermuziek ensemble, maar dat beschrijft nog niet de beleving: Wat je ziet is een singer- songwriter met strijkers, wat je hoort is iets tussen turbo folk door experimentele muzikanten, meeslepend en theatraal. Catalaanse chanson, hedendaags klassiek, Afrikaanse ritmes en improvisatie geven de teksten in deze bijzondere taal een nieuwe beleving.

ELL SOL AND STRINGS
Joan Mena- Zang en gitaar
Miriam den Boer - Viool, arrangementen
Maya Felixbrodt - Altviool
Pau Sola - Cello

Voor dit concert is een Coronatoegangsbewijs nodig. Klik hier voor meer informatie.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!