LOADING
Do. 25 november 2021 – 20:00
Peter Prommel
presenteert LEDENCONCERT:
25/11

Peter Prommel feat. Inge Ettema, een jonge Nederlandse componiste - LIVE & STREAM

De marimba als betoverend instrument

Peter Prommel presenteert de jonge componiste Inge Ettema en de jonge virtuose marimbaspeelster Yu Hagihara. De muziek keuze rondom de composities van Inge Ettema geven een perspectief op haar componeren en de virtuose maar delicate en sensitieve manier van marimba spelen van Yu Hagihara spreken tot de verbeelding.

Speciale gastspeler is Kenshiro Sato uit Okinawa , een Japans zuideljke eiland voor de Chinese kust. Kenshiro Sato speelt het beroemde lied Sugarcane Field, in een arrangement voor marimba. Naast Inge Ettema en Yu Hagihara, spelen Rachel Zhang, Kenshiro Sato, Peter Prommel and Maripepa Contreras (hobo en althobo).

Maripepa Contreras, hoboÏst en componist en is een geval apart op de best mogelijke manier: Spaanse roots, klassiek geschoold, met een jazz-opleiding en met een passie voor Braziliaanse muziek. Haar liefdevolle warme klanken smelten samen met de klank van de marimba.

Muziek om bij weg te dromen van Debussy, the Beatles, J.S. Bach, Willem Breuker, Martin Fondse, Louis Andriessen, Pablo Casals, Franz Liszt and Nancy Zeltsmann.

Inge Ettema
Rachel Zhang
Yu Hagihara
Peter Prommel
Maripepa Contreras

Special guest van Okinawa: Kenshiro Sato

DIT CONCERT KAN JE OOK LIVE VOLGEN VIA EEN LIVE STREAM, het concert verschijnt hieronder
Je kunt HIER een bijdrage geven voor deze livestream.

Voor dit concert is een Coronatoegangsbewijs nodig. Klik hier voor meer informatie.

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!