LOADING
Di. 28 juni 2022 – 20:00 Koop tickets
28/06

@Nieuwe Stukken: 2e editie

Blokfluiten, zang, songwriting en electronica

Splendormuzikant Sarah Jeffery (UK) is niet zomaar een blokfluitiste: ze behoort wereldwijd tot de meest vooruitstrevende en veelzijdige promoters van dit eeuwenoude instrument. Haar activiteiten in muziektheater, kamermuziek, live elektronica, impro- en compositieworkshops, een YouTube-kanaal met meer dan 170K trouwe volgers, en haar eigen experimentele popband Jerboah en blokfluit-trio aXolot, brachten haar tot wereldwijde samenwerkingen met o.a. de BBC, Netflix en een lange lijst aan theater/nieuwe muziek ensembles binnen en buiten Nederland.

Via haar actieve gebruik van social media leerde Sarah tijdens de lockdown veel componisten kennen op Instagram. Vorig jaar bracht ze in het concert @Nieuwe Stukken een aantal nieuwe werken van haar online vrienden samen met de eigen muziek die ze steeds meer aan het schrijven is. Vandaag de tweede editie van @Nieuwe Stukken, waarin blokfluiten in alle maten, zang, en meerdere lagen elektronica samenkomen op een canvas waarop zij haar overweldigende creativiteit weer verder kan laten groeien.

Met werken van o.a.:
- Melika M. Fitzhugh
- Alice Jones
- Sarah Jeffery

Sarah Jeffery - blokfluiten, zang, elektronica

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven van structurele subsidies, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je alsnog meer dan welkom in het clubhuis.

Tickets

Leden Gratis
Ticket €16.50
CJP/Stadspas (groene stip)/Studenten €9.50
Introducé 2022 Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!