LOADING
Di. 7 juni 2022 – 19:00 Koop tickets
Santiago Cimadevilla
presenteert LEDENCONCERT:
07/06

Santiago Cimadevilla presents Tango Department Codarts

Toekomstige Argentijnse Tango-sterren debuteren in de Uilenburgersjoel

De tango-afdeling van CODARTS Hogeschool voor de Kunsten is uniek in zijn soort en leidt talentvolle muzikanten uit de hele wereld op tot specialisten in de Argentijnse tangomuziek. Splendormuzikant en meester van de tango Santiago Cimadevilla introduceert de Bachelor- en Masterstudenten van deze afdeling, die zich momenteel voorbereiden op hun eindexamens, en die niet kunnen wachten om hun muziek naar buiten te brengen. Vandaag wordt Splendor hun speeltuin waarin ze in allerlei bezettingen de verschillende facetten en de energie van deze Argentijnse muziek kunnen laten horen! Een unieke kans om deze toekomstige tango-sterren in de intieme setting van de Uilenburgersjoel te horen. En, spoiler alert: de docenten spelen ook mee in het grote tango orkest!

Muzikanten:
Studenten en docenten van de tango-afdeling @ Codarts Rotterdam
Piano, strijkers, bandoneons en houtblazers

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven van structurele subsidies, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je alsnog meer dan welkom in het clubhuis.

Tickets

Leden Gratis
Ticket €16.50
CJP/Stadspas (groene stip)/Studenten €9.50
Introducé 2022 Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!