LOADING
Di. 5 juli 2022 – 20:30
Marc Alberto presenteert:
05/07

João Orecchia & Marc Alberto

Muzikale ontmoeting tussen creatieve duizendpoten

Muzikale ontmoeting tussen creatieve duizendpoten MARC & JOAO: improvisaties met basklarinet, saxofoons & modulaire synthesizers.

Marc Alberto
Splendormuzikant en Euro-Caribische toonkunstenaar Marc Alberto is een creatieve duizendpoot wiens werk elke categorisering lijkt te ontsnappen. Naast het onderzoeken van een eigenzinnige taal op de verschillende saxofoons en het componeren van elektro-akoestische muziek, werkt Marc al sinds diens jonge jaren continu in een carrousel van creatieve projecten als o.a. producer, multi-instrumentalist, dichter, arrangeur, geluidskunstenaar en -ontwerper, vocalist, educator en bandleider. Marc hoort van 2020 tot 2022 bij de Jonge Honden van Splendor.

João Orecchia
De artiest, componist en muzikant João Renato Orecchia Zúñiga groeide op in een multiculrele wijk in New York met Peruaanse en Italiaanse ouders, en vond via Londen en Berlijn zijn weg naar Johannesburg waar hij momenteel woont. Deze veelzijdige afkomst is terug te vinden in zijn werk, waarin hij altijd op zoek gaat naar onbekend terrein. In de muzikale en visuele underground scene van Londen, Berlijn en Johannesburg speelde hij in talloze bands en componeerde voor dans, theater, film en solo releases. Als autodidactische muzikant en geluidskunstenaar is João gefascineerd door de verbindende mogelijkheden van geluid via experimenten, improvisaties, en de balans tussen computertechnologie, veldopnames en traditionele muziekinstrumenten. Hij werkte met vermaarde visual artists als William Kentridge en Kudzanai Chiurai, en ontving de South African Film & Television Award voor geluidsontwerp.

Sliding scale tickets: €5 - €10 - €15 - €20 - 30
Voor iedereen toegankelijk, pay what you can!
Er is geen verschil in de prijscategorieën, je kunt bij binnenkomst kiezen waar je wilt zitten.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!