LOADING
Ma. 19 december 2022 – 20:00
Dave Kutz
presenteert LEDENCONCERT:
19/12

Music of the Common Wealth

Een avond vol ontdekkingen. Muziek voor tuba en piano door componisten uit het Gemenebest

Met het overlijden van Hare Majesteit Koningin Elisabeth II vers in ons geheugen, is het een uitstekend moment om de muziek uit de landen van de Gemenebest te vieren. Deze muziek is net zo omvangrijk is als de erfenis van de Kroon zelf. Deze avond laat muziek horen uit de verschillende lidstaten als het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland, Canada, Singapore en Australië.

Met als kers op de taart een wereldpremière van een nieuwe sonate voor tuba geschreven door de Schotse componist (en tubaspeler) Andrew Duncan, opgedragen aan Dave tijdens de pandemiemaanden. Dave wordt vergezeld door de geweldige pianist Thom Janssen.

Dave Kutz (tuba),
Thom Janssen, (piano)

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!