LOADING
Vr. 6 oktober 2023 – 20:30 Koop tickets
Nora Fischer
presenteert:
06/10

Julien Oomen: Les Cahiers de Marinette

Nederlands/Franse singer-songwriter Julien Oomen in een bijzondere samenwerking met zijn moeder

Vanavond verwelkomt Splendor de Nederlands/Franse singer-songwriter Julien Oomen met zijn nieuwste album Les Cahiers de Marinette (de schriftjes van Marinette).

Waar Julien zich voor zijn vorige albums veelal liet inspireren door uiteenlopende spirituele workshops en trainingen, sloeg hij voor dit project een andere weg in door een bijzondere samenwerking aan te gaan met zijn moeder, Marinette Oomen-Myin. Voor Les Cahiers de Marinette nam Julien de prachtige teksten die zijn moeder rond haar twintigste schreef als uitgangspunt, en vroeg haar om nu, een halve eeuw later, een tweede deel bij die teksten te schrijven met haar nieuwe perspectieven op dezelfde onderwerpen.

Zo ontstond een reis door de tijd, een intergenerationeel songbook vol persoonlijke verhalen met een luikje naar het universele. Met Les Cahiers de Marinette kwam Julien’s lang gekoesterde droom uit om een Franstalige plaat uit te brengen, en brengt hij bovendien een ode aan zijn Franse muzikale invloeden. Julien zal vergezeld worden door Lenneke van Staalen (Indiase viool) en Marinette Oomen-Myin, die haar eigen verhalende plek heeft in de voorstelling.

Julien Oomen: singer-songwriter
Lenneke van Staalen: Indiase viool
Marinette Oomen-Myin: vertelling

Tickets

Ticket €15.00
CJP/Stadspas (groene stip)/Studenten €12.50
Leden (kortingsticket) €12.50
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!


Wist je dat Spendor dit jaar 10 jaar bestaat?

Kom ook!