Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Contact

Contact

Contactgegevens

Op dagen dat er een avondconcert is, is Splendor telefonisch bereikbaar vanaf 17:00 uur op 020 – 845 33 45. Op andere momenten zijn we per mail bereikbaar via het contactformulier hiernaast.

Ons adres: Nieuwe Uilenburgerstraat 116, 1011 LX, Amsterdam (vlak achter het Waterlooplein).

Alle dingen die we doen vinden plaats onder de verantwoordelijkheid van de Stichting Splendor. De dagelijkse leiding is in handen van zakelijk leider Norman van Dartel, bijgestaan door de twee bedrijfsleiders Manon Schreurs en Lisa Feij.

Openingstijden

De voordeur van Splendor gaat 45 minuten vóór aanvang van een concert open. Vanaf dat moment is ook de kassa geopend voor kaartverkoop voor het concert van die avond.

Tickets

De ticketvoorverkoop vindt alleen online plaats via het ticketsysteem van Stager. Telefonisch reserveren is helaas niet mogelijk. Kaarten aan de deur kopen kan ook: vanaf 45 minuten voor aanvang van het concert is de kassa geopend. Betalen kan zowel cash als met pin (geen credit-cards).

Minder validen

Splendor is ook voor mensen in een rolstoel toegankelijk dankzij een miva-lift en miva-toilet. Meldt u zich aub bij de normale ingang, dan zal de medewerker u de miva-ingang wijzen en de deur openen.

Programmering

Het programma in Splendor wordt gemaakt door de vijftig Splendormusici. Ze geven vaak zelf concerten of nodigen gasten uit, maar ze worden ook benaderd door musici die op zoek zijn naar een concertlocatie. In alle gevallen is de organiserende Splendormuzikant de producent van het concert en daarmee verantwoordelijk voor alle praktische zaken in het gebouw en voor de communicatie en pr rondom het betreffende concert.

Splendor heeft geen programmerings-budget: de vergoeding voor de artiest is een percentage van de omzet uit kaartverkoop. Splendor heeft ook niet één programmeur maar heeft er vijftig: alle concerten die plaatsvinden worden geïnitieerd door één van de Splendormuzikanten. Het is uiteraard ook mogelijk om de zaal gewoon te huren.

Gebouw en techniek

De twee zalen in Splendor zijn op de begane grond die vijf traptreden boven het maaiveld ligt. Dankzij de miva-lift is het gebouw rolstoeltoegankelijk maar kunnen ook zware (decor)stukken of instrumenten (tot 500Kg) naar binnen. Een plattegrond van de begane grond is als PDF beschikbaar via deze link. Een overzicht van de aanwezige techniek en back-line vind je hier.

Stichting Splendor
Nieuwe Uilenburgerstraat 116
1011 LX Amsterdam

Tel. 020 – 845 33 45
info@splendoramsterdam.com

Heb je een vraag over de muzieklessen voor kinderen in Splendor, mail dan direct naar Iris Oltheten op muziekles@splendoramsterdam.com.

Voor vragen over de Splendor Summer Academy kun je mailen naar Maarten Ornstein op academy@splendoramsterdam.com

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

captcha

Typ bovenstaande captcha code over: