Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

DEWILDED
The Fieldworks expositie

DEWILDED
The Fieldworks expositie

DEWILDED
The Fieldworks expositie

wo, 27 juni 2018 | 12:00 tot 18:00

Tickets

wo, 27 juni 2018 | 12:00 tot 18:00

Toegang gratis

Plaats in agenda

Programma

Tentoonstelling en permanent werk door Kunstenaar-in Residence DEWILDED in Splendor

  • di, 26 juni t/m 6 juli | 12:00 – 18:00 uur Tentoonstelling en kunstenaar-in-residence aan het werk

Architect en kunstenaar Ed de Wild is vanaf het eerste uur bij Splendor betrokken. De Wild heeft de transformatie van een oud vervallen badhuis naar ons sprankelende Splendor vormgegeven. Ter ere van het 5-jarig jubileum van de artistieke hub van Amsterdam nodigt Splendor Ed de Wild uit om een permanent werk voor ons gebouw te creëren. Hiermee plaatst de Wild als kunstenaar definitief zijn eigen signatuur op de muren van ‘zijn’ gebouw.

Van 26 juni tot en met 6 juli werkt de Wild gelijktijdig met zijn ‘Fieldworks’ expositie in Splendor aan een wand-reliëf in de grote zaal.

De Wild noemt zichzelf ‘archeoloog van de verbeelding’. Hij zal gedurende deze periode zijn tent opzetten in de grote zaal om daar zijn archeologisch veldwerk te verrichten. De werken die ten toon worden gesteld, zijn reliëfs uit zijn ‘landscape serie’. Deze reliëfs kunnen worden ‘begrepen’ als de landschappelijke achtergrond van een scene of een denkbeeldig landschap. Elk landschap heeft een datum. Maar wie het verhaal in chronologische volgorde probeert te ‘lezen’, zal ontdekken dat je juist dan makkelijk de weg kan kwijtraken.

Het permanente werk zal vrijdag 6 juli om 20.00, met livemuziek door Splendor musici, onthuld worden.

Voor de opening en de onthulling is de toegang gratis, maar het aantal plaatsen beperkt! Meld je van tevoren dus aan via deze link.
De tentoonstellingsdagen kunt u iedere dag tussen 12:00 – 18:00 binnenlopen om Ed aan het werk te zien en zijn werken te bekijken, toegang is gratis, de koffie staat klaar.

10% van de opbrengst van de veiling van de stukken zal geschonken worden aan Musicians without Borders. Meer informatie hierover en over Ed en zijn werk kan je vinden op:
www.DEWILDED.eu

 

Mail dit concert


Submit
Mail dit concert


Submit