Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Extra Ledenconcert
Splendor blijft in beweging

Extra Ledenconcert
Splendor blijft in beweging

Extra Ledenconcert
Splendor blijft in beweging

do, 27 oktober 2016 | 20:30 uur

Tickets

do, 27 oktober 2016 | 20:30 uur

Kaarten aan de deur: € 16.00
Voorverkoop: € 16.00
Studenten (op vertoon van collegekaart): € 5.00
CJP: € 12.50

Laatste kaarten

Plaats in agenda

Programma

Op 27 oktober geven Wilmar (contrabas) en Diamanda (viool) een speciaal ingelast ledenconcert. Die avond kondigen zij de namen aan van een aantal splinternieuwe Splendormusici en spelen ze met enkele van hen al wat samen (omdat dat leuk is).

Splendor is continu in beweging, binnen de groep van 50 musici is er bijvoorbeeld altijd een natuurlijke doorstroom zodat Splendor steeds weer opnieuw geïnjecteerd wordt met nieuwe energie en ideeën. Het aantrekkelijke aan dit soepele en informele systeem is dat we daardoor de kans hebben om regelmatig nieuwe bijzondere musici aan Splendor te verbinden. De nieuwe musici die er nu weer bijkomen brengen allemaal iets mee dat we nog niet hadden en waarvan we allemaal vinden dat het een belangrijke aanvulling is op het talent dat we al in Splendor verzameld hebben.

Zoals zo vaak is het programma een compleet verrassingsmenu waarvan we slechts twee ingrediënten verklappen: in elk geval zie en hoor je Diamanda (viool) en Wilmar (contrabas) én twee nieuwe toppers (die tot 27 oktober 20:30 uur supergeheim blijven).

Mail dit concert


Submit
Mail dit concert


Submit