Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

informatie voor leden

Ledeninformatie

antwoorden op veelgestelde vragen 

Ik ben net lid geworden, wanneer ontvang ik mijn ledenpas?

Je ledenpas wordt toegestuurd per post, doorgaans heb je hem binnen een week in huis. Mocht je al (lang) lid zijn en nooit een ledenpas hebben ontvangen, stuur dan svp een mailtje naar leden@splendoramsterdam.com en we sturen de pas dan z.s.m. toe.

Waar heb ik mijn ledenpas voor nodig?

Als je een ledenpas hebt hoeft je nooit meer tickets te printen!
De barcode op je ledenpas is je toegangsbewijs voor al jouw Splendorconcerten. Of je nu een ticket voor €0,- koopt voor een Ledenconcert of een kortingsticket voor een ander concert, het systeem koppelt alle tickets die je via jouw account koopt automatisch aan jouw ledenpas.

Meerdere tickets op één ledenpas?

Als je naar een Ledenconcert gaat en ook een introducé meeneemt, koop dan één ticket van €0,- voor jezelf en een van €16,- voor je introducee. Beide tickets staan op je pas, ook nu is het printen niet nodig! Laat je pas twee keer scannen door de kassamedewerker.

Ik ben mijn ledenpas vergeten…

Mocht je de pas nog niet ontvangen hebben of een keer vergeten zijn is dat geen probleem: we kunnen ook op naam zoeken in het systeem. Maar je begrijpt, als iedereen zijn pas steeds thuis laat wordt de rij bij de deur wel steeds langer..

Hoe reserveer ik een gratis of kortingsticket?

Splendorleden kunnen in onze ticketshop inloggen waarna de speciale ledenprijs in beeld verschijnt. Voor de Ledenconcerten is de prijs €0,- en voor de overige concerten krijgen leden een kortingsprijs.
Inloggen werkt als volgt:
1. ga naar https://splendor.stager.nl/web/tickets
2. klik linksboven op het menu (drie streepjes) en kies voor ‘LOG IN’
3. vul je mailadres in én het door jou zelfgekozen wachtwoord
4. klik op de witte knop naast ‘Log In’

Vervolgens verschijnt er een lange lijst concerten. Als je er op klikt klapt het open en zie je de speciale ledenprijs.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Ben je je wachtwoord vergeten klik dan hier en vul je mailadres in. Let erop dat dit hetzelfde mailadres is als dat je voorheen gebruikte. Klik vervolgens op de witte knop rechts van Reset en je ontvangt direct een mailtje van ‘Splendor – Tickets’ met daarin een link om opnieuw een wachtwoord op te geven.

Ik wil mijn wachtwoord veranderen!

Je wachtwoord aanpassen werkt precies hetzelfde als hierboven omschreven bij ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’.

Ik wil mijn mailadres veranderen, of ik weet niet met welk mailadres ik bij Splendor bekend ben.

Stuur s.v.p. een mail naar leden@splendoramsterdam.com en vertel ons met welk mailadres je je tickets wilt bestellen. We passen het dan aan en informeren je daarover.

Het reserveren lukt niet, wat nu?

Er kunnen verschillende dingen aan de hand zijn:

Misschien heb je al een kaartje voor het desbetreffende concert gekocht. Lees hieronder bij het volgende punt hoe je dit kunt controleren.

Het lidmaatschap is gekoppeld aan één mailadres. Wanneer je met een ander mailadres kaartjes probeert te bestellen zal het systeem geen lidmaatschap herkennen. Gebruik dus steeds hetzelfde mailadres om in te loggen.

 Een van je huisgenoten is nog ingelogd in het ticketsysteem en moet eerst worden uitgelogd. Dit werkt als volgt: ga naar het menu linksboven (drie streepjes) en klik op Logout. Vervolgens log je in met je eigen emailadres en wachtwoord en de ledenprijs zal verschijnen. NB: Als je samen op één mailadres wilt bestellen, kijk dan hieronder bij Hoe reserveer ik in één keer voor twee leden een gratis kaartje?.

 Je lidmaatschap is verlopen. Misschien heb je de mailtjes met het verzoek om te verlengen gemist of kwamen ze in een spamfolder. Neem svp contact met ons op via leden@splendoramsterdam.com

Hoe kan ik zien voor welke concerten ik al een ticket heb gereserveerd?

Ga naar www.splendor.stager.nl/web en klik op het menu linksboven (drie streepjes). Klik op Mijn Tickets en er verschijnt een overzicht met de tickets die je gekocht hebt.

Hoe reserveer ik in één keer voor twee leden een gratis kaartje?

We kunnen twee accounts samenvoegen en dan kun je met één keer inloggen twee ledentickets bestellen. Als je hier gebruik van wilt maken, stuur dan een mailtje naar leden@splendoramsterdam.com met daarin de gegevens van beide personen waarvan je de accounts wil samenvoegen. LET OP: geef aan met wélk mailadres je in de toekomst wilt inloggen, dit kan maar met één mailadres.

Tot wanneer loopt mijn lidmaatschap?

Het Splendor lidmaatschap kan iedere maand starten en loopt automatisch door als je een machtiging hebt afgegeven. Als je eenmalig €100,- hebt betaald ben je één jaar lid, vanaf de maand van de betaling tot en met diezelfde maand een jaar later.

Het lidmaatschap verlengen of stopzetten?

Het Splendor lidmaatschap loopt automatisch door als je een machtiging hebt afgegeven. Als je het wilt stopzetten, stuur dan een mail naar leden@splendoramsterdam.com. Als je eenmalig €100,- hebt betaald ontvang je ruim tevoren een email met het verzoek om te verlengen.

Ik heb een kaartje gereserveerd, maar kan toch niet komen, wat nu?

De ledenconcerten zijn vaak drukbezocht dus mocht je verhinderd zijn geef het dan aan ons door via leden@splendoramsterdam.com. Dan kunnen wij weer iemand van de wachtlijst blij maken!

 

lidmaatschap_licht

Eerstvolgende ledenconcert:

Baroque dialogue
Baroque dialogue
Musical dialogue Baroque and Classical music from East and WestJulia Ohrmann: Bansuri, Mike Fentross: Luit, Theorbe, Niti Biswas: Tabla, Peter Pro[...]