Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Lidmaatschap Splendor

Lidmaatschap Splendor

word lid van splendor of geef een lidmaatschap cadeau!

Voor € 100,- per jaar of €9,- per maand krijg je gratis toegang tot 50 ledenconcerten per jaar.
Daarnaast is er voor de andere evenementen die in Splendor plaatsvinden een ledenkorting.

Succes

Splendor is binnen de kortste keren voor heel veel mensen wereldwijd een onmisbaar onderdeel geworden van het culturele leven in Amsterdam. Wereldsterren zoals sopraan Eva Maria Westbroek en sterviolist Leonidas Kavakos vonden hun weg al naar Splendor net zoals vele duizenden andere mensen uit de hele wereld die kwamen luisteren en spelen.

Samen

Het leukste onderdeel van het succes van Splendor is dat we het samen doen met onze leden. Voor €100 per jaar geven de 50 Splendormusici elk jaar 50 ledenconcerten waar je als lid van Splendor gratis naar toe kan. Deze Splendor ledenconcerten zijn bij uitstek de momenten dat leden en musici elkaar spreken en dat er nieuwe plannen worden beraamd om Splendor nog leuker te maken.

Lid worden

Als je meedoet voor €100 per jaar steun je Splendor en ben je van harte welkom om in elk geval 50 keer langs te komen in ons clubhuis aan de Nieuwe Uilenburgerstraat 116. 

WORD LID!
…of geef het lidmaatschap cadeau!

Natuurlijk is het ook mogelijk om het Splendorlidmaatschap cadeau te geven om zo samen met je naasten te genieten van al het moois wat Splendor te bieden heeft!

CADEAULIDMAATSCHAP
lidmaatschap_licht

Eerstvolgende ledenconcert:

David Dramm | My Foolish Heart
David Dramm | My Foolish Heart
Naast zijn werk als componist voor concertzaal en theater, is David Dramm een hooggewaardeerde filmcomponist. Vanaf 1 november draait de veelgeprezen [...]