Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

NAPZAK
De meest veelzijdige kamermuziekserie

NAPZAK
De meest veelzijdige kamermuziekserie

NAPZAK
De meest veelzijdige kamermuziekserie

zo, 1 november 2015 | 16:00 uur

Tickets

zo, 1 november 2015 | 16:00 uur

Kaarten aan de deur: € 15.00
Voorverkoop: € 15.00
Splendorleden: € 12.50
Studenten (op vertoon van collegekaart): € 5.00
CJP: € 10.00

Tickets

Plaats in agenda

Programma

Dit seizoen organiseert Nieuw Amsterdams Peil een serie van negen concerten in Splendor op zondagmiddag van 16.00 tot 17.00. Zeer gevarieerde concerten met repertoire uit alle tijden en windstreken in afwisselende bezettingen.
Het tweede concert in de NAPZAK-serie is met Lars (klarinet), Mick (cello), Heleen (viool) en Gerard (piano). Het is een gedeelte van het programma dat NAP in oktober in New York speelt.
Programma: Joey Roukens, Reza Namavar, Edmund Finnis en Carl Schimmel aangevuld met een cellosuite van Bach en waarschijnlijk nog iets anders.

Waarom? Misschien wel om te vieren dat NAP 10 jaar bestaat of omdat we gewoon zin hebben om te kijken wat deze concerten voor verrassende combinaties aan repertoire en instrumentatie gaan opleveren.
Wie er wanneer zal verschijnen is op dit moment nog niet zeker maar Pauline Oostenrijk (hobo), Eline van Esch (fluit), Dorian Cooke (fagot), Lars Wouters van den Oudenweijer (klarinet), Ron Schaaper (hoorn), Gertjan Loot (trompet), Godelieve Schrama (harp), Heleen Hulst (viool), Niels Meliefste (slagwerk), Mick Stirling (cello) en Gerard Bouwhuis (piano) zullen allen hun aandeel leveren in zowel de concerten als de programmering. De line-up bestaat steeds uit 3 tot 5 musici. Vast staat dat het concerten gaan worden met repertoire uit alle tijden en windstreken. Soms met film en misschien zelfs met dans en poezië. Ook zal er steeds een recent werk van een nog levende componist worden gespeeld en na de concerten blijft iedereen natuurlijk nog even hangen in het café om na te praten.

Volgende concerten op:
20 december, 24 januari, 21 februari, 6 maart, 10 april, 22 mei, 26 juni

Mail dit concert


Submit
Mail dit concert


Submit