LOADING
11/12/2020

KERSTCONCERT & KADO

Neem de gast die je zo graag voor kerst had willen uitnodigen mee naar een intiem kerstconcert. Je geeft hem/haar de kans om Splendor te ervaren zoals Splendor bedoeld is; dichter bij de muziek. 

Plaats in de Herberg
Op woensdag 23 december kunnen leden en hun introducés Corona-proof genieten van drie concerten in kerstsferen, om 17:00, 19:00 of 21:00 uur.

Zo kun je eindelijk de  mensen uitnodigen waarvan je altijd al dacht dat het Splendorlidmaatschap iets voor ze is. Wij zorgen voor een warm welkom in de vorm van een kennismakings-kerst-concert met een divers programma zoals jullie van ons gewend zijn. 

De introducés krijgen alles te horen over Splendor. Wanneer ze ter plekke besluiten om lid te worden dan wacht jullie een speciale verrassing: Het nieuwe lid én jijzelf ontvangen een muzikale attentie: een persoonlijke, muzikale kerst-videoboodschap van één van de Splendormusici.

Want: Het was een raar en moeilijk jaar.
Wij zijn zeer dankbaar dat het ondanks alles goed gaat met Splendor, dat we sinds juni weer op de ‘waakvlamstand’ open zijn voor leden en vooral dat jullie allemaal zo trouw lid zijn van Splendor. 
Maar het voortbestaan van ons collectief is totaal verbonden met het aantal leden dat we hebben (nu zo'n 1180). Er is nog plek voor nieuwe leden en die hebben we ook hard nodig in deze tijden. 

Hoe werkt het?
Per concert is er plek voor 12 leden + 12 introducés. Je kunt alleen voor jezelf+1 reserveren, geen losse kaartjes dus; het is echt de bedoeling dat leden iemand meebrengen. Geef je op via leden@splendoramsterdam.com o.v.v. kerstconcert, het tijdstip, je naam en de naam van je introducé.


Op eerste kerstdag, vrijdag 25 december, wordt een compilatie van de Splendorkerstconcerten uitgezonden via het Splendor@home youtube-kanaal.


Op zoek naar een origineel kado voor onder de kerstboom?
Geef iemand een Splendorlidmaatschap kado, en daarmee een jaar lang toegang tot avontuurlijke concerten en de mooiste klassiekers in intieme setting. Met onze 50 topmusici hoef je je nooit te vervelen en er is voor elk wat wils! Lees er hier meer over.

Meer nieuws →