LOADING
01/03/2021

CORONAVIRUS - UPDATE #8

Door de aangescherpte maatregelen omtrent COVID-19 zijn onze deuren helaas gesloten, tot en met 20 april. De concerten die tot die tijd gepland stonden gaan niet door. Wij blijven muziek maken, streamen mag en kan, houd onze website en social media in de gaten voor leuke en mooie content. Iedere vrijdagavond is in elk geval gevuld:

De Vrijdagavonden van Splendor
We zijn heel blij dat we sinds oktober een lang gekoesterde wens in vervulling hebben zien gaan, een vaste clubavond: de Vrijdagavond van Splendor. Iedere vrijdag komen twee Splendormusici bij elkaar. Na een dag repeteren in Splendor presenteren zij ’s avonds hun programma heet van de naald.

Dit gebeurt in Splendorstijl: twee musici die niet eerder een programma samen maakten en waarvan de instrument-of genre combinatie niet voor de hand ligt zoeken elkaars muzikale raakvlakken en vormen samen een Duo voor één Dag. Dit levert prachtige, unieke en zeer bijzondere samenwerkingen op. Iedere vrijdag om 20:00u! 

Kaartje voor een geannuleerd concert? 
Het virus heeft grote impact, sociaal maar zeker ook financieel. Voor iedereen die een ticket kocht voor een geannuleerd concert of voor een live stream is er uiteraard de mogelijkheid je geld terug te krijgen. Maar heel graag wijzen we je ook op de mogelijkheid om het betaalde bedrag te doneren aan Splendor en de musici, iedere steun is meer dan welkom.

Omdat het personeel thuis werkt zijn we telefonisch nauwelijks bereikbaar, uiteraard wel per email via info@splendoramsterdam.com.

Hopelijk tot binnenkort, blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

De 50 Splendormusici


De Vrijdagavonden van Splendor zijn mede mogelijk dankzij een gulle bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Kickstart Cultuurfonds.

Meer nieuws →