Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Meedoen?

Meedoen?

Splendor zoekt mensen en bedrijven die mee willen doen. Mensen die energie krijgen van de samenwerking met Splendor, zich willen associëren met de goodwill en die de hoge kwaliteit en het muzikaal ondernemerschap van Splendor toejuichen.

Word lid

Een eerste stap om Splendor te steunen is om lid te worden. Als we ons ledenaantal uitbreiden wordt een groot deel van de jaarlijkse kosten gedekt. De tegenprestatie van het lidmaatschap is zeer ruim: voor €100,- per jaar mag je naar maar liefst 50 concerten.

WORD NU LID!
Donaties en sponsoring

Naast de bijdragen van leden is aanvullende financiering nodig om zorgeloos voort te kunnen. Splendor is geholpen met iedere euro die geschonken wordt en omdat Splendor de ANBI-status heeft zijn donaties fiscaal erg aantrekkelijk.

Voor grotere bijdragen hebben we een aantal passende tegenprestaties bedacht. We geven de schenker graag iets terug in natura, iets waar wij erg goed in zijn, namelijk muziek! In ons prachtige gebouw of op locatie in uw bedrijf of huiskamer.

Bent u geïnteresseerd om Splendor nog steviger op de kaart te zetten én op de kaart te houden? Klik op onderstaande knop om contact op te nemen; we treden graag in gesprek!

MEER INFORMATIE
Obligaties

Ten tijde van de oprichting heeft Splendor met de uitgifte van 250 Obligaties de verbouwing én inrichting van het pand gefinancierd. Allereerst kochten de musici zélf een Obligatie, waarna door de steun van ruim 120 personen en bedrijven het resterende bedrag bijeen gebracht is. Alle Obligaties zijn inmiddels uitgegeven.

Rente in muziek

Obligatiehouders krijgen hun rente in muziek uitgekeerd: voor één obligatie van € 1.000 krijg je een huiskamerconcert van één Splendormusicus, twee stuks is goed voor een duo, met vier obligaties krijg je een strijkkwartet en voor 45 obligaties een Beethoven Symfonie!

Obligatie omzetten in een gift

Een aantal Obligatiehouders heeft inmiddels zijn obligatie omgezet naar een ANBI-aftrekbare gift. In veel gevallen schonk men ook het belastingvoordeel aan Splendor: de netto kosten blijven voor de gever gelijk terwijl Splendor een veel ruimer bedrag ontvangt voor de benodigde herinvesteringen in de toekomst. Overweegt u ook uw Obligatie te schenken? We horen het graag via het mailadres anbi@splendoramsterdam.com of klik op onderstaande button.

MEER INFORMATIE