Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Splendor 5 jaar

Splendor 5 jaar

Splendor 5 jaar

di, 27 februari 2018 | 13:10 uur

Tickets

di, 27 februari 2018 | 13:10 uur

Programma

Splendor bestaat 5 jaar: tijd voor feest(en)

Dit jaar is het 5 jaar geleden dat Splendor het muzikale toevluchtsoord werd voor 63 musici en 1189 enthousiaste Splendor-leden. Zo’n jubileum kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan; het hele jaar door zullen er activiteiten plaatsvinden.

De feestelijkheden werden gestart op 22, 23 en 25 februari met een allereerste Algemene Ledenvergadering in de vorm van een mini-Parade. Er kwamen veel nieuwe combinaties van musici en muziek voorbij, er was een geweldige bumper van Wilbert Bulsink en er waren onwijs goede reacties (en nuttige tips!) van de leden. Bovendien werd het bier-proeven erg serieus genomen.

Meer feest!
Het grote verjaardagsfeest vindt plaats op 21, 22 en 23 september. Blokkeer die dagen dus vast in je agenda! Kun je nu echt niet wachten? Dan hebben we de komende maanden onder andere nog 1000ste concert op zaterdag 10 maart, het 250ste ledenconcert van Mattijs de Woerd op donderdag 12 april en een vleugelconcert (die prachtige nieuwe vleugels moeten écht eens op volle kracht getest worden) gepland staan.

 

 

Mail dit concert


Submit
Mail dit concert


Submit