Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Splendor Kids

Splendor Kids

Voor kinderen van 2 tot 14 jaar!

Splendor is niet alleen voor volwassenen een inspirerende plek. Ook kinderen zijn er van harte welkom! Splendor Kids biedt op deze bijzondere locatie in het hart van Amsterdam muzieklessen voor peuters en kleuters en workshops zang, improvisatie en compositie voor kinderen aan.

Emma Rekers en Iris Oltheten zetten de deuren van Splendor open en nemen de kinderen mee op een muzikaal avontuur. Tijdens hun projecten wordt volop geïmproviseerd, gespeeld, gezongen, en vinden ontmoetingen plaats met de andere musici van Splendor, die op dat moment aan het repeteren zijn.

Zo proeven kinderen van alle leeftijden van het plezier dat muziek je kan geven, of je nu zelf speelt of even stiekem mag luisteren naar de muziek die door anderen wordt gemaakt.

Muzieklessen (2 – 6 jaar)

Kan jouw peuter of kleuter niet stil blijven zitten als er muziek klinkt? Zou hij of zij het geweldig vinden om samen met andere kinderen op echte muziekinstrumenten te spelen? Of om een glimp op te vangen van een repetitie door inspirerende musici? Kom dan eens de sfeer proeven in Splendor bij de wekelijkse muzieklessen op woensdag en vrijdag. Iris Oltheten laat kinderen in een veilige omgeving ontdekken hoe geweldig samen spelen kan zijn.
Lees meer over Muzieklessen ➞

Splendor Kinderkoor (6 – 14 jaar)

stemlokaalVind je het heerlijk om te zingen en te bewegen, en om samen met andere kinderen een ontdekkingsreis te maken langs alle mogelijkheden van je eigen stem? Kom dan zingen in het Splendor Kinderkoor! Splendormuzikant Emma Rekers onderzoekt op een fantasievolle manier wat je allemaal met je stem kunt doen en leert je spelenderwijs zingen en improviseren.
Lees meer over het Splendor Kinderkoor ➞

Toekomstorkest (6 – 14 jaar)

toekomstorkestVerzin jij graag zelf de muziek die je maakt, of zou je dat willen leren? Ben je tussen de 6 en 14 jaar en zit je al een jaar of langer op muziekles (instrument of zang)? Dan is het Splendor Toekomstorkest iets voor jou. In dit bijzondere orkest staan improviseren en componeren centraal, en geef je een afsluitend concert in Splendor waarin je zelfbedachte muziek uitvoert voor publiek! (We werken zonder bladmuziek, die hebben we als orkest van de toekomst niet nodig!)
Lees meer over het Toekomstorkest ➞

Splendor kids tijdens 5 jaar Splendor

No posts available