Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

kinderkoor

Het Splendor Kinderkoor

Voor kinderen van 6 tot 14 jaar die samen willen maken, spelen én zingen..

Schrijf je nu in voor de 2e editie van het Splendor Kinderkoor!
.

In het Splendor Kinderkoor maakt musicus Emma Rekers samen met de kinderen een heus klanklaboratorium. Wat kun je eigenlijk allemaal met het instrument dat je altijd en overal bij je hebt: je stem? En wat gebeurt er als je niet alleen zingt, maar ook beweegt? Klinken dingen anders met je ogen dicht? En hoe maak je je eigen gezongen verhalen?

Met een groep vol mede-onderzoekers duiken we in een wereld vol stemgeluiden.

Zingen in het Splendor Kinderkoor betekent dat je naast zanger ook maker, componist, acteur en danser kunt zijn. We vertellen met klank en muziek ons eigen verhaal. We leren liederen, maar maken ze ook zelf. En we onderzoeken hoe je muziek op verschillende manieren kunt laten klinken. Dat doe je niet alleen met je stem, maar met je hele lijf.

Naast zelf zingen brengen we regelmatig een bezoekje aan een repetitie van één van de andere 50 Splendor musici. Ook leuk om te weten: er is een samenwerking met het Conservatorium van Utrecht waardoor studenten de mogelijkheid hebben om stage te lopen tijdens de lessen.

In het Splendor Kinderkoor heeft musicus Emma Rekers de muzikale leiding. Emma werkt als freelance musicus voor onder meer de Nationale Opera, Het Concertgebouw te Amsterdam en Musica in België.

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met Emma via: koor@splendoramsterdam.com

Data:
Oktober: 10, 17, 31
November: 7, 14, 21, 28
December: 5, 12, 19

Tijd
15.30-17.00

Kosten voor 10 lessen
Splendorleden: € 100 (€ 10 per les)
Niet-leden: € 125 (€ 12,50 per les)

 

 

No posts available