Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Summer Academy

Een creatieve en inspirerende week met masterclasses, multimedia workshops en lezingen. Ben jij een jong musicus aan het begin van je carrière en wil je alles, maar dan ook alles weten over het vak? Dan is deze week voor jou.

Splendor organiseert in 2018 voor de derde keer haar eigen zomer academie in hartje Amsterdam. Muziek staat centraal, maar daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan alles waar je als musicus ook verstand van moet hebben: mediagebruik, fondsenwerving, netwerken, publiciteit en branding.

“If anyone is looking for inspiration, for some clash in their own janicemusic they definitely should come here. It’s a very good place to be in” – Janice Ho, Hong Kong
deelnemer Summer Academy 2017

Gedurende de week word je door een keur aan professionals uit de kunstwereld begeleid in het samenstellen van je programma, het organiseren van een fotosessie, het schrijven van publiciteitstekst en fondsenwerving. De week sluit af met een concert op het prestigieuze Grachtenfestival in Amsterdam. Alles staat in dienst van de carrière waar je aan begonnen bent. Bekijk hier de foto’s van vorig jaar!

Download hier de PDF met meer informatie

Wanneer 13 t/m 19 augustus
Voor wie musici, componisten en/of ensembles met een leeftijd tussen de 20 en 30 jaar. Je kunt je individueel inschrijven of met je ensemble.
Inschrijven Stuur je CV, motivatie en een recente video- of audio-opname van jezelf of je ensemble naar academy@splendoramsterdam.com

Splendor is internationaal bekend als een uniek muzikaal laboratorium dat door 50 topmusici in Nederland is opgericht. Het is een plek waar muziek kan groeien, waar ideeën worden uitgeprobeerd, en waar vooral heel veel muzikale ontmoetingen plaatsvinden. Het succesvolle initiatief werd in 2015 bekroond met de Amsterdamprijs voor de Kunst. Lees hier meer over Splendor.

Coaches en workshops door o.a.

Claron McFadden david dramm friso keuris Gerard Bouwhuis Heleen Hulst Iris Oltheten renske vrolijk Santiago Cimadevilla Tiziana Pintus tom kochAnne Le BergeJeannine ValerianoJoël WatermanBart de Vreesties mellema

 Met dank aan Marti-Keuning Eckhardt Stichting en het ABN AMRO Cultuurfonds.
logo