Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Trio aXolot
Ledenconcert Sarah Jeffery

Trio aXolot
Ledenconcert Sarah Jeffery

Trio aXolot
Ledenconcert Sarah Jeffery

do, 5 oktober 2017 | 20:30 uur

Tickets

do, 5 oktober 2017 | 20:30 uur

Kaarten aan de deur: € 16.00
Voorverkoop: € 16.00
Studenten (op vertoon van collegekaart): € 5.00
CJP: € 12.50

Tickets

Plaats in agenda

Programma

aXolot

aXolot bestaat sinds 2010 en vanaf het eerste begin onderzoeken zij de grenzen van het blokfluitconsort spelen. Kim-José Bode, Sarah Jeffery en Dodó Kis delen niet alleen een passie voor oude muziek van middeleeuwse en renaissance muziek tot hoge barok, maar ook voor hedendaagse, improvisatie, experimentele, jazz, elektronische muziek en bovenal muziek theater.

aXolot kruipt over grenzen heen, verenigd uitersten, duwt, vervaagd en rekt zich zo ver op dat een uniek, virtuoos, dramatisch, melancholisch, sexy en ironisch landschap aan de oren en ogen voorbij trekt. Voor dit unieke gezelschap is de samenwerking met componisten en beeldmakers niet minder dan een symbiose; het vormt een integrale onderdeel van hun werk.

Het laatste seizoen ziet aXolot te voorschijn in een breed spectrum van projecten. Zij creëerden het muziek bij theatervoorstelling Hoe de grote mensen weggingen en wat er daarna gebeurde van Theater Artemis/Het Zuidelijk Toneel, geregisseerd door Jetse Batelaan. Dit stuk was te zien op de grootste theaterpodia van Nederland. De laatste seizoen heeft aXolot ook hun I Wish programma gespeeld, een samensmelting van klassiek en volksmuziek uit hun eigen landen, uitgevoerd op een speciaal voor hun gebouwd renaissance blokfluitconsort. Hun muziektheaterstuk Im Quadrat i.s.m. Naïvi lichtontwerp werd in Duitsland zowel als in Nederland gespeeld. Live installatie Le Ray au Soleyl werd lovend opgevangen op de Platzhirsch Festival te Duisburg, en zij zijn ook veel gevraagd als geheel improviserende musici. aXolot zijn ook de winnaars van de professionele ensemble category én het beste uitvoering van een hedendaags werk in de ORDA Amsterdam festival 2015.

www.trioaxolot.com

Mail dit concert


Submit
Mail dit concert


Submit