Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Verhuur, gebouw en techniek

Verhuur, gebouw en techniek

Het prachtige en goed uitgeruste Splendorgebouw is beschikbaar voor verhuur voor bijeenkomsten, vergaderingen, besloten concerten en cd- en filmopnames.

Grote Zaal Splendor foto Foppe SchutTWEE ZALEN

Het gebouw beschikt over een grote zaal met een oppervlakte van 100m2 en een kleine zaal van 60 m2. Beide zalen zijn voorzien van theaterverlichting, high end geluid en een HD beamer. In beide zalen staat een vleugel: een Bösendorfer in de Grote en een Yamaha C6 in de Kleine Zaal.

 

 

15205293631_4432670e6d_oDe zalen hebben geen vast podium en ook het stoelenplan is flexibel. Daarmee is iedere inrichting mogelijk, afhankelijk van de situatie en afhankelijk van het aantal bezoekers. Vanwege de goede geluidsisolatie zijn de Grote en Kleine Zaal ook zeer geschikt voor het maken van opnamen.

De twee zalen in Splendor zijn op de begane grond die vijf traptreden boven het maaiveld ligt. Dankzij de miva-lift is het gebouw rolstoeltoegankelijk maar kunnen ook zware (decor)stukken of instrumenten (tot 500Kg) naar binnen.

 

Zolder Splendor foto Foppe SchutZOLDER

Splendor heeft een zeer fraaie zolderruimte met veel daglicht en uitzicht op de gracht. In deze ruimte is naast een vergadertafel ook een grote bank aanwezig en een piano. Een ideale ruimte voor workshops en brainstormsessie voor 10 √° 20 personen. Maar ook wordt de zolder veel gebruikt voor intieme concerten, presentaties of staande recepties voor maximaal 40 personen.

 

—> De PLATTEGROND van de begane grond als PDF

—> Een overzicht van de aanwezige TECHNIEK, VLEUGELS, PIANO’s en BACK-LINE

 

Neem voor tarieven, beschikbaarheid en reserveringen contact met ons op via onderstaand formulier:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

captcha

Typ bovenstaande captcha code over: