LOADING
Zo. 14 januari 2024 – 15:00
Mattijs van de Woerd
presenteert LEDENCONCERT:
14/01

Meer Schubert: Fredcast Live

Manon en Mattijs leggen alles uit. Plus lekker veel live Schubert!

Goed nieuws voor iedereen die genoten heeft van de Fredcast: makers Manon Schreurs en Mattijs van de Woerd nodigen alle luisteraars uit voor een éénmalige live terugblik, natuurlijk in Splendor. Samen met producent en VPRO-coryfee Aad van Nieuwkerk bespreken Manon en Mattijs het ontstaan van deze bijzondere podcastserie, wat er allemaal bij kwam kijken, en wat het verhaal van Fred "Meer Schubert!" Visser allemaal heeft losgemaakt.

Er is beeldmateriaal, er zijn speciale gasten, er zijn outtakes die de podcast niet gehaald hebben, er is natuurlijk live Schubert gespeeld door Splendormusici, én er is gelegenheid tot vragen stellen. Kortom: na deze middag weet je echt alles!

Panel:
Manon Schreurs
Mattijs van de Woerd
Aad van Nieuwkerk

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!