LOADING

Lid van Splendor?

Hier lees je alles wat je moet weten!

Als lid van Splendor ben jij een van de mensen die onze ontmoetingsplek, club, werkplek, muzikaal laboratorium en nog veel meer mogelijk maakt.

Mede dankzij jou is Splendor een plek waar musici en publiek dichter bij elkaar komen. Muziek is een magistraal onderdeel van het leven. Het verbindt mensen in beleving en in emotie. Dit vieren we dagelijks in Splendor.

In ruil voor jouw steun kun je gratis naar alle ledenconcerten (50 per jaar). Voor alle overige concerten krijg je als Splendorlid korting.

Inloggen

Ga naar onze agenda voor een overzicht van alle concerten. Bestel je gratis ledenticket door op ‘Tickets’ te klikken en log in. Of doorloop dit stappenplan als volgt:

  • Ga naar agenda
  • Klik op betreffende event
  • Klik op tickets
  • Je komt nu bij 'de gebruikerskant' van de Splendorwebsite
  • Links bovenaan klik je op MENU
  • Klik op LOGIN
  • Log in met je gegevens
  • Je kan nu kaarten 'kopen'!


Als voor een bepaald concert de ledenplaatsen op zijn kun je nog een kaartje kopen met de ledenkorting.

Ledenpas

Alle leden ontvangen een ledenpas, deze ligt bij je klaar in Splendor. De barcode op je ledenpas is je toegangsbewijs voor concerten waarvoor je kaarten hebt besteld, dat betekent dat je dus nooit meer tickets hoeft te printen. Of je nu een ticket voor € 0 koopt voor een concert of een kortingsticket, het systeem koppelt alle tickets die je via jouw account koopt automatisch aan jouw ledenpas.

Vragen over je lidmaatschap of over Splendor?

Neem contact op met leden@splendoramsterdam.com 
Of bekijk hieronder in de veelgestelde vragen:

Hoe reserveer ik mijn gratis ledenticket of kortingsticket?

Splendorleden kunnen in onze ticketshop inloggen waarna de ledenprijzen in beeld verschijnen. De serie Vier de Vrijdag en de ledenconcerten zijn gratis voor leden. Voor alle overige concerten is er voor Splendorleden de ledenkorting.

Inloggen werkt als volgt:

1. Ga naar agenda
2. Klik op betreffende event
3. Klik op tickets
4. Je komt nu bij 'de gebruikerskant' van de Splendorwebsite
5. Linksbovenaan klik je op MENU
6. Klik op LOGIN
7. Log in met je gegevens
8. Je kan nu kaarten 'kopen'!


In onze agenda staan alle concerten op chronologische volgorde, en via deze link kun je makkelijk zien welke concerten er recentelijk zijn bijgekomen.

Ik ben net lid geworden van Splendor, wanneer ontvang ik mijn ledenpas?

Binnen een week na aanmelding sturen we je de Splendor-ledenpas op.

Ik ontving mijn Ledenpas per post, hoe kan ik een wachtwoord aanmaken om voortaan gratis Ledentickets te reserveren?

Klik hier en vul je e-mailadres in. Let erop dat dit hetzelfde mailadres is als dat je opgaf bij je aanmelding als lid. Klik vervolgens op de witte knop rechts van Reset en je ontvangt direct een mailtje van ‘Splendor – Tickets’ met daarin een link om een wachtwoord in te stellen.

Ik ben mijn ledenpas kwijt of heb hem nog niet ontvangen, maar ik wil graag naar een concert. Wat moet ik doen?

Geen probleem, bij de kassa kunnen we je naam en reservering ook opzoeken in het systeem. Maar we sturen je zo snel mogelijk je persoonlijke ledenpas want dat gaat makkelijker en sneller!


Als je een nieuwe pas nodig hebt omdat de jouwe verloren is geraakt, stuur dan een mailtje aan leden@splendoramsterdam.com, we sturen dan een nieuwe pas toe.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Klik hier en vul je e-mailadres in. Let erop dat dit hetzelfde mailadres is als dat je voorheen gebruikte. Klik vervolgens op de witte knop rechts van Reset en je ontvangt direct een mailtje van ‘Splendor – Tickets’ met daarin een link om opnieuw een wachtwoord in te stellen.

Ik wil mijn wachtwoord aanpassen, hoe werkt dat?

Klik hier en vul je e-mailadres in. Let erop dat dit hetzelfde mailadres is als dat je voorheen gebruikte. Klik vervolgens op de witte knop rechts van Reset en je ontvangt direct een mailtje van ‘Splendor – Tickets’ met daarin een link om opnieuw een wachtwoord in te stellen.

Ik weet niet meer met welk e-mailadres ik bij Splendor bekend ben?

Stuur een mail naar leden@splendoramsterdam.com en zet in de mail met welk e-mailadres je voortaan bekend zou willen staan. Wij passen het voor je aan en sturen je een bevestiging.

Het lukt me niet om te reserveren, wat is er aan de hand?

Er kunnen verschillende dingen aan de hand zijn:

– Misschien heb je al een kaartje voor het desbetreffende concert gekocht. Lees hieronder bij het volgende punt hoe je dit kunt controleren.

– Het lidmaatschap is gekoppeld aan één e-mailadres. Wanneer je met een ander mailadres kaartjes probeert te bestellen zal het systeem geen lidmaatschap herkennen. Gebruik dus steeds hetzelfde mailadres om in te loggen.

– Een huisgenoot is mogelijk nog ingelogd in het ticketsysteem en moet eerst worden uitgelogd. Dit werkt als volgt: ga naar het menu linksboven (drie streepjes) en klik op LOG OUT. Vervolgens log je in met je eigen e-mailadres en wachtwoord en de ledenprijs zal verschijnen. NB: Als je samen op één mailadres wilt bestellen, kijk dan hieronder bij Hoe reserveer ik in één keer voor twee leden een gratis kaartje?

– Je lidmaatschap is verlopen. Misschien heb je de mailtjes met het verzoek om te verlengen gemist of kwamen ze in een spamfolder. Neem svp contact met ons op via leden@splendoramsterdam.com.

Hoe kan ik zien voor welke concerten ik al een ticket heb gereserveerd?

Ga naar www.splendor.stager.nl/web en klik op MENU linksboven. Klik op Mijn Tickets en er verschijnt een overzicht met de tickets die je gekocht hebt.

Hoe kan ik in een oogopslag zien voor welke concerten ik al een ledenkaart kan kopen?

1. Ga naar splendor.stager.nl/web/tickets. (Je komt nu in de webshop, 'de gebruikerskant' van de Splendorwebsite.) Je ziet nu een lange lijst concerten met de reguliere prijzen. Om de ledenprijzen te zien moet je eerst inloggen.

2. Klik linksboven op het menu (drie streepjes) en kies voor ‘LOG IN’

3. Vul je e-mailadres in én het door jou zelf gekozen wachtwoord

4. Klik op de witte knop naast ‘Log In’


Hoe reserveer ik in één keer voor twee leden een gratis kaartje?

We kunnen twee accounts samenvoegen en dan kun je met één keer inloggen twee ledentickets bestellen. Als je hier gebruik van wilt maken, stuur dan een mailtje naar leden@splendoramsterdam.com met daarin de gegevens van beide personen waarvan je de accounts wil samenvoegen. LET OP: geef aan met wélk e-mailadres je in de toekomst wilt inloggen, dit kan maar met één e-mailadres.

Tot wanneer loopt mijn lidmaatschap?

Het Splendor-lidmaatschap kan iedere maand starten en loopt automatisch door als je een machtiging hebt afgegeven. Als je eenmalig € 120 hebt betaald, ben je één jaar lid, vanaf de maand van de betaling tot en met diezelfde maand een jaar later.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap verlengen?

Het Splendor-lidmaatschap loopt automatisch door als je een machtiging hebt afgegeven. Als je eenmalig € 120 hebt betaald, ontvang je ruim tevoren een e-mail met het verzoek om te verlengen. Dat kan dan weer voor een jaar, of je kan Splendor machtigen jaarlijks de contributie af te schrijven. Zoek je de link naar het machtigingsformulier? Klik dan hier.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap stopzetten?

Het Splendor-lidmaatschap loopt automatisch door als je een machtiging hebt afgegeven. Als je het wilt stopzetten, stuur dan een mail naar leden@splendoramsterdam.com.

Ik heb een kaartje gereserveerd, maar ik kan toch niet komen. Wat nu?

De stoelen zijn gewild, dus mocht je verhinderd zijn geef het dan aan ons door via helaas@splendoramsterdam.com. Dan komt je stoel weer vrij voor een ander Splendorlid!

Hoe kan ik Splendor nog meer helpen?

Het is ook mogelijk om geld te doneren. Bovendien kan een gift aan Splendor een fors belastingvoordeel opleveren. Klik hier voor meer informatie.

Levert een Splendor-lidmaatschap ook belastingvoordeel op?

Het Splendor-lidmaatschap is niet aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Donaties kunnen wel een fors belastingvoordeel opleveren. Lees hier meer over doneren.