LOADING

Kom dichter bij de muziek

Voor € 120 per jaar (of € 10,80 per maand) krijg je per jaar gratis toegang tot 50 concerten naar keuze. Onze musici organiseren er ruim 200 per jaar! Daarnaast krijg je toegang tot bijzondere evenementen zoals de Splendor Parade en exclusieve ledenmomenten. 

Word nu lid!

Doe mee, steun Splendor!

Word lid van Splendor en investeer mee in het muzikaal laboratorium. Bezoek avontuurlijke concerten, geniet van de mooiste klassiekers in een intieme setting. Met onze 50 topmusici hoef je je nooit te vervelen!

Bezoekers beoordelen Splendor met een 4,8 ★★★★★
'De mooiste concerten zo voor je neus!'
Splendorlid Paméla Menzo

Veelgestelde vragen:

Hoe werkt het Splendorlidmaatschap?

Met je lidmaatschap kun je per direct gratis naar 50 concerten. Je kunt kiezen uit ruim 200 concerten die onze 50 topmusici jaarlijks in Splendor organiseren! Daarnaast organiseren we per jaar enkele exclusieve ledenmomenten en bijzondere evenementen zoals de Splendor Parade. We houden je met een nieuwsbrief op de hoogte over wat er gebeurt in ons clubhuis.


Voor elk concert is minstens 20% van het totale aantal stoelen voor leden gereserveerd. Dat zijn de gratis ledenstoelen à € 0. Als de gratis ledenplaatsen op zijn kunt u een kaart kopen tegen een speciale ledenprijs, dat is de ledenkorting.


Je lidmaatschap kan op elk gewenst moment in gaan.

Hoe word ik lid?

Simpel! Klik hier en vul het formulier in. Binnen een week heb je je persoonlijke Splendor-ledenpas in huis.

Wanneer ontvang ik mijn Splendorledenpas?

Binnen een week na aanmelding sturen we je de Splendor-ledenpas op. Heb je binnen een week nog geen pas ontvangen? Stuur dan een mailtje naar leden@splendoramsterdam.com.

Hoe werkt de automatisch incasso?

Je kunt er voor kiezen om jaarlijks of maandelijks te betalen. Je lidmaatschap gaat per direct in. Het automatisch incasso wordt zo snel mogelijk verwerkt.

Is mijn lidmaatschap persoonlijk?

Ja, je lidmaatschap is persoonsgebonden!

Ik heb een plek gereserveerd voor een bepaald concert, maar ik kan onverhoopt niet komen. Hoe cancel ik mijn reservering?

Heel fijn als je ons dat doorgeeft! Stuur uiterlijk voor 12:00u op de dag van het bewuste concert een kort mailtje naar helaas@splendoramsterdam.com. Zo komt je stoel weer vrij voor een ander Splendorlid.

Kan ik ook geld doneren?

Ja, dat kan! Bovendien kan een gift aan Splendor een fors belastingvoordeel opleveren. Klik hier voor meer informatie.

Levert een Splendorlidmaatschap ook belastingvoordeel op?

Het Splendor-lidmaatschap is niet aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Donaties kunnen wél een fors belastingvoordeel opleveren. Lees hier meer over doneren.

Hoe geef ik een Splendorlidmaatschap cadeau?

Klik hier en vul zowel je eigen gegevens als de gegevens van de ontvanger in. We sturen de pas binnen een week op naar het door jou aangegeven adres. Het lidmaatschap gaat direct in.

Wat voor organisatie is Splendor?

Stichting Splendor is een zogenaamde ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI), wat inhoudt dat we ons volledig inzetten voor onze maatschappelijke missie en geen winstoogmerk hebben. Lees hier meer.

Wie zitten er achter Splendor?

Splendor is een initiatief van bassist Wilmar de Visser. Hij verzamelde 49 gelijkgestemde musici om zich heen om Splendor van de grond te krijgen. Splendor bestaat uit 50 musici, 1200 leden, 120 Obligatiehouders en trok sinds het begin 50.000 bezoekers.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Je Splendor-lidmaatschap loopt automatisch door als je een machtiging hebt afgegeven. Als je je lidmaatschap wil stopzetten, stuur dan een mailtje naar leden@splendoramsterdam.com