LOADING

Doe mee, word lid van Splendor! 

Voor € 120 per jaar (of € 9,99 per maand) kun je gratis naar de 60 Ledenconcerten én naar onze maandelijkse serie Vier de Vrijdag. Daarnaast houden we je per email op de hoogte van speciale ledenmomenten die we af en toe in Splendor organiseren. Voor alle overige concerten krijg je als Splendorlid korting. 

Bezoekers beoordelen Splendor met een 4,8 ★★★★★
'De mooiste concerten zo voor je neus!'
Splendorlid Paméla Menzo

Kom dichter bij de muziek mee, steun Splendor! 

Word lid van Splendor en investeer mee in het muzikaal laboratorium. Bezoek avontuurlijke concerten, geniet van de mooiste klassiekers in een intieme setting. Met onze 50 topmusici hoef je je nooit te vervelen! 

Word nu lid!

Lidmaatjes 

Eén lidmaatschap, twee plekken bij elk concert – zo kan je altijd iemand meenemen. 
Je betaalt tweemaal het jaarbedrag. 

Lidmaatjes

Ben je jonger dan 30? 

Dan betaal je geen € 120, maar € 55 per jaar (of € 4,99 per maand)!

Jongerenlidmaatschap

Heb je een Stadspas (met Groene Stip) 

Dan betaal je geen € 120, maar € 55 per jaar (of € 4,99 per maand)!

Stadspas Groene Stip

Wil je een donatie doen?

Dat kan heel eenvoudig met één druk op de knop: 

Doneer nu

Je kunt ook een bedrag over te maken op bankrekening NL67 TRIO 0254 8017 30 t.n.v. Stichting Splendor.
De gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting omdat Splendor de status van Culturele Anbi heeft onder RSIN 822242448.

Veelgestelde vragen:

Hoe werkt het Splendorlidmaatschap?

Als lid van Splendor kun je per direct gratis naar zo'n 80 concerten die de Splendormusici in Splendor geven of organiseren. Dat zijn alle vrijdagavondconcerten én de ledenconcerten die wekelijks worden georganiseerd. Daarnaast houden we je per email op de hoogte van speciale ledenmomenten die we af en toe in Splendor organiseren. Voor alle overige concerten krijg je als Splendorlid korting.

Je lidmaatschap kan op elk gewenst moment in gaan.

Hoe word ik lid?

Simpel! Klik hier en vul het formulier in. Binnen een paar dagen ontvang je bericht en kun je reserveren.

En ben je jonger dan 30 jaar, klik dan hier.

Hoe werkt de automatisch incasso?

Je kunt er voor kiezen om jaarlijks of maandelijks te betalen. Je lidmaatschap gaat per direct in. Het automatisch incasso wordt per de volgende maand verwerkt.

Wanneer ontvang ik mijn Splendorledenpas?

Ben je in de afgelopen maanden lid geworden? Je pasje ligt dan klaar! Je kan je pas ophalen bij de kassa bij het eerstvolgende concert dat je bezoekt. Ben je de afgelopen week lid geworden, dan ligt het pasje vanaf enige werkdagen voor je klaar bij de kassa.

Nu de Coronamaatregelen nog van kracht zijn hoef je je pas trouwens nog niet te tonen bij de kassa, je naam noemen volstaat als je hebt gereserveerd.

Is mijn lidmaatschap persoonlijk?

Ja, je lidmaatschap is persoonsgebonden!

Moet ik mijn kaartjes uitprinten?

Al je bestellingen staan op je pas. Je hoeft dus nooit iets te printen.

Als je iemand mee wilt nemen, kan je voor diegene een kaartje kopen en ook dat kaartje wordt opgeslagen op je pas en kan worden gescand door de kassamedewerker.

Ik heb een plek gereserveerd voor een bepaald concert, maar ik kan onverhoopt niet komen. Hoe cancel ik mijn reservering?

Heel fijn als je ons dat doorgeeft! Stuur uiterlijk voor 12:00u op de dag van het bewuste concert een kort mailtje naar helaas@splendoramsterdam.com. Zo komt je stoel weer vrij voor een ander Splendorlid.

Kan ik ook geld doneren?

Ja, dat kan! Bovendien kan een gift aan Splendor een fors belastingvoordeel opleveren. Klik hier voor meer informatie.

Levert een Splendorlidmaatschap ook belastingvoordeel op?

Het Splendor-lidmaatschap is niet aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Donaties kunnen wél een fors belastingvoordeel opleveren. Lees hier meer over doneren.

Hoe geef ik een Splendorlidmaatschap cadeau?

Klik hier en vul zowel je eigen gegevens als de gegevens van de ontvanger in. We sturen de pas binnen een week op naar het door jou aangegeven adres. Het lidmaatschap gaat direct in.

Wat voor organisatie is Splendor?

Stichting Splendor is een zogenaamde ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI), wat inhoudt dat we ons volledig inzetten voor onze maatschappelijke missie en geen winstoogmerk hebben. Lees hier meer.

Wie zitten er achter Splendor?

Splendor is een initiatief van bassist Wilmar de Visser. Hij verzamelde 49 gelijkgestemde musici om zich heen om Splendor van de grond te krijgen. Splendor bestaat uit 50 musici, ruim 1000 leden, 120 Obligatiehouders en trok sinds het begin 50.000 bezoekers.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Je Splendor-lidmaatschap loopt automatisch door als je een machtiging hebt afgegeven. Als je je lidmaatschap wil stopzetten, stuur dan een mailtje naar leden@splendoramsterdam.com