LOADING

Word nu lid

Met het onderstaande formulier machtig je Stichting Splendor om het lidmaatschapsgeld automatisch van je rekening af te schrijven. Dit bespaart Splendor veel tijd en geld: we hoeven je nooit te bestoken met betalingsverzoeken of acceptgiro’s. 

Als je in de toekomst je bijdrage aan Splendor wil beëindigen kan dat door eenvoudig een mailtje te sturen naar leden@splendoramsterdam.com.

Tijdens de Coronasluiting
Wie nu lid wordt kan zolang Splendor gesloten is meegenieten van al het online materiaal van de 50 Splendormusici. Dagelijks (om 15u) verschijnt er een nieuw filmpje op het Splendor@Home kanaal. Bovendien krijg je als lid toegang tot twee exclusieve online verrassingen per week. Pas bij heropening van Splendor gaat je lidmaatschap lopen en kan je een jaar lang live alle concerten in Splendor bezoeken.

[Wil je lid worden en ben je jonger dan 30 jaar
Klik hier dan betaal je maar € 55 per jaar/€ 4,99 per maand]

Schrijf het lidmaatschapsgeld tot wederopzegging van onderstaand rekeningnummer af. (Het lidmaatschap start op het moment van het 'heropeningsconcert' ná de Coronasluiting en loopt dan voor een jaar. Voor het zover is krijg je wél de nieuwsbrief met de Cadeaus van de Week natuurlijk.)

Betaalgegevens

Donatie