LOADING
Di. 7 mei 2024 – 15:00 Koop tickets
Oene van Geel
presenteert:
07/05

De Wonderbaarlijke Reis van Fi

Een muzikale raamvertelling

De Wonderbaarlijke Reis van Fi is een komisch en indringend onderzoek naar vastzitten, overgave en de zoektocht naar jezelf opnieuw uitvinden. De voorstelling wil een hart onder de riem steken van iedereen die de drempel naar iets nieuws en onbekends over wil, maar wie dat nog niet lukt.

Fi drinkt koffie. Ze zucht, maakt haar puzzel en kijkt naar buiten. Het is stil. Soms bekruip­en haar gevoelens van overbodigheid, schuld, rusteloosheid of gemis. Dan breekt er chaos uit: een kakofonie van beelden en klanken dringt haar wereld binnen. Koste wat het kost herstelt Fi haar orde. Ze zet koffie, geeft de cactus water en kijkt naar de vogels.

Wanneer, op een onbewaakt ogenblik, een schim uit het verleden binnen waait en Fi uitnodigt voor een nieuw avontuur, gaan de alarmbellen af. Fi zet de hakken in het zand. Maar voor ze het weet, zijn ze toch samen vertrokken. Ze belanden van de ene in de andere wonderbaarlijke situatie. Oude beelden komen tot leven. Misverstanden stapelen zich op. Beiden worden flink op de proef gesteld. Als ze het avontuur echt aan willen gaan, moeten ze tot op het bot eerlijk zijn – tegen zichzelf en elkaar.

concept en spel · Marjolein Baars en Doris Hochscheid
cello · Doris Hochscheid
regie · Cézanne Tegelberg
muziek en tekeningen · Oene van Geel
animatie en vormgeving · Udo Prinsen
licht · Esther Love
techniek · Andreas Wiersum

Meer informatie: www.michaelchekhov.nl

Tickets

Ticket €15.00
Leden (kortingsticket) €12.50
CJP/Stadspas (groene stip)/Studenten Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!