LOADING
Di. 23 april 2024 – 20:00 Koop tickets
Heleen Hulst
presenteert LEDENCONCERT:
23/04

NIEUW AMSTERDAMS PEIL

Reza Namavar, Mayke Nas, Maurice Ravel

Voor haar ledenconcert doet Heleen Hulst een greep uit de favoriete stukken die ze deze maand speelt. "Ik houd van ontregeling, van ritmische spelletjes, van nieuwe klankvondsten en van muziek die een grijns op je gezicht tovert. Dat alles kom vanavond voorbij: Mayke Nas pakt de microscoop en zoekt in 'Or just after' precisie op de vierkante micrometer. Reza Namavar laat in 'Geel Bijvoorbeeld' horen hoe je met een paar aanpassingen Vivaldi in een ander perspectief hoort. In het langzame deel waan je je in een gewichtloze ruimte waar je tussen de klanken zweeft. Tot slot het heerlijke pianotrio van Ravel, een van de stukken voor op mijn onbewoonde eiland! (Wie weet kom ik Reza daar tegen die gefascineerd is door verlaten eilanden en er inmiddels heel wat bezocht heeft over de hele wereld)."

Nieuw Amsterdams Peil:
Heleen Hulst, viool
Mick Stirling, cello
Gerard Bouwhuis, piano

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Tickets

Leden Gratis
Ticket €16.50
CJP/Stadspas (groene stip)/Studenten €9.50
Leden Gratis
Introducé 2024 Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!