LOADING
Zo. 25 februari 2018 – 19:30
25/02

Splendors Algemene Ledenvergadering

Vijf jaar Splendor

In september 2013 opende het Splendorgebouw. Sindsdien zijn er ontelbaar veel mooie dingen gebeurd!

A DREAM CAME TRUE
Vijftig musici hebben dag en nacht alle vrijheid om te repeteren, uit te proberen, elkaar te ontmoeten, concerten te geven en opnames te maken. In hun eigen clubhuis. Zonder de grote steun van onze leden was dat nooit mogelijk geweest.

Eind februari staan we stil bij de aanstaande vijfde verjaardag van Splendor. Dat doen we met een feestelijke terugblik op de afgelopen jaren en een vooruitblik op de toekomst. Omdat de leden en musici nooit allemaal tegelijk in de zaal passen hebben we vier momenten gepland waarop we onze fans raadplegen: wat gaat er goed in Splendor en wat kan er beter?

LAAT JE HOREN
Een unieke en grootse ledenraadpleging, op z'n Splendoriaans: dus met veel muziek! Andrea van Pol (bekend van o.a. Kunstuur, De slag om Nederland) zal als dagvoorzitter optreden en jij kunt als lid spreektijd aanvragen (max 1 minuut p.p.). Wat vond jij het meest bijzondere concert, wat zou je vaker willen horen, heb je tips of vragen? Vertel in maximaal 1 minuut jouw Splendorverhaal! Spreektijd aanvragen kan door een mail te sturen naar ikwilwatvertellen@splendoramsterdam.com.

MUZIEK
Het heet dan wel een Algemene Ledenvergadering.. maar het is vooral óók een leuk concert met een bijzondere mix van Splendormusici die verschillende stukken spelen in diverse stijlen. Een soort mini-parade dus.

MELD JE AAN
Zoals je weet is de ruimte beperkt, koop je ledenticket voor € 0,- dus zo snel mogelijk! Er zijn vier momenten om uit te kiezen: donderdag en vrijdag om 20:30 uur en zondag om 16:00 en 19:30 uur.

De Algemene Ledenvergadering is - hoe kan het ook anders - alleen toegankelijk voor Splendorleden.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!


Wist je dat Spendor dit jaar 10 jaar bestaat?