LOADING
Zo. 28 april 2019 – 15:00
28/04

Sarah Jeffery - Team Recorder: Live

Hoe maak je een YouTube muziektutorial?

Blokfluitiste en Splendor musicus Sarah Jeffery is ook YouTuber - elke week produceert zij video's over de blokfluit voor haar groeiende kanaal 'Team Recorder'. Neem een kijkje achter de schermen als Sarah een video live opneemt, en doe mee!

Hi! I'm Sarah, and I'm a recorder player. Nou, blokfluit dan. Ik ben mijn YouTube kanaal 'Team Recorder' begonnen om een thuis te creëeren voor andere blokfluitisten van over de hele wereld. Een plek waar wij kennis kunnen delen, en onze passie voor ons instrument en haar muziek. Iedere week plaats ik een nieuwe video en er zijn inmiddels vele duizenden volgers. De blokfluit is een super gaaf instrument - het is ontzettend divers, heeft eeuwen repertoire, en vandaag de dag zijn er heel veel mensen die het op hoog niveau spelen. Hoewel er hier online niet veel informatie over beschikbaar is, zeker niet op YouTube.

Waarom moet informatie van hoge kwaliteit achter de muren van conservatoria opgeborgen blijven? En wat als je in een stad/land woont zonder blokfluitdocenten? Dit heeft mij gemotiveerd om Team Recorder te creëren. Daarnaast is leuk om te doen! Wat zie je op Team Recorder? Muzieklessen, van het allereerste begin tot professionele onderwerpen. Meespeel video's die je voor je eigen studie of zelfs concerten kunt gebruiken. Informatie over veel verschillende muziekstijlen, stukken, instrumenten. Interviews met andere prof-musici en ons vak. Recensie's en aanbeveling van muziek en fluiten. Comedy!

Nu mag jij ook meedoen! Het is toch een Team... Kijk mee met een live video opname, stel vragen, geef je eigen input... en maak mee hoe het allemaal in elkaar wordt gezet!

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!