LOADING
Za. 15 juni 2019 – 21:00
15/06

Inner Voices: Dimitar Bodurov | Miroslav Petkov | Jörgen van Rijen

Jazz, elektronische muziek en modern klassiek, vermengd met Bulgaarse volksmuziek!

Jazz, elektronische muziek en modern klassiek, vermengd met Bulgaarse volksmuziek! Solo-trompettist van het Koninklijk Concertgebouworkest Miroslav Petkov en jazzpianist/componist Dimitar Bodurov zijn opgegroeid in dezelfde stad (Varna) in Bulgarije en kwamen elkaar na jaren weer tegen in het muziekleven van Amsterdam. Of ze nu Bach, jazz of avant-garde elektronische muziek spelen, hun wortels in de Bulgaarse volksmuziek zijn nooit ver weg.

Voeg daarbij een Nederlandse trombonist met vele muzikale interesses en er ontstaat een on-alledaagse mengeling van muziekstijlen, waarbij het uitgangspunt is dat ieder zijn steentje bijdraagt vanuit zijn eigen innerlijke muzikale stem. Een licht ontvlambare cocktail van inner voices!

Naast muziek van Dimitar Bodurov zelf, klinkt er muziek van de Hongaarse componist György Ligeti en is er de wereldpremière van het stuk Once More, With Feeling voor trombone en electronics, geschreven door mijn collega uit het Concertgebouworkest, contrabassist en componist Rob Dirksen.

Dimitar Bodurov - piano / live elektronica
Miroslav Petkov - trompet
Jörgen van Rijen - tromboneOok lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!