LOADING
Zo. 20 januari 2019 – 16:00
20/01

Michael Moore/Rogerio Bicudo feat. Magali Datzira

Eerste ontmoeting van de Moore/Bicudo Duo en de Spaanse bassist/vocaliste Magali Datzira

Samba en jazz met het Michael Moore, Rogerio Bicudo duo en de Spaanse bassist/vocaliste Magali Datzira - een jonge, getalenteerde musicus met een betoverende stem.

Michael Moore/Rogerio Bicudo feat. Magali Datzira Michael Moore en Rogerio Bicudo, twee zeer ervaren musici met verschillende muzikale achtergronden, delen onder anderen een gemeenschappelijk gevoel voor de warmte, emotie en de swingende ritmische rijkdom van de Braziliaanse muziektraditie. Ze nodigen de talentvolle Magali Datzira uit om met hen mee te spelen aan dit project van Samba en Jazz.

Magali Datzira is een jonge, getalenteerde muzikant met een betoverende stem. Ze begon op 7-jarige leeftijd met contrabas spelen en later ontdekte ze de stem en het plezier van het zingen. Magali is opgegroeid met jazz, voornamelijk binnen de Sant Andreu Jazz Band, en na het opnemen van haar eerste CD als solist (Joan Chamorro presenteert Magalí Datzira), begon ze met verschillende muzikanten te spelen in diverse projecten. Tijdens haar studie in Amsterdam ontmoette ze gitarist Rogerio Bicudo met wie ze al snel een duo vormde.

Foto: Lili Bonmatí

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!